vrouw met make-up op gezicht

Beauty Mania

Inspiratie nodig voor een alledaagse, natural, krachtige of avondlook? Bekijk de video’s snel en creëer stap voor stap jouw Beauty Mania look. We love it!

De Hero look by Etos:

Deze vijf hero’s zijn een musthave in iedere make-up tas. Creëer een prachtige basic look om dagelijks te shinen óf breid je look uit voor een extra feestelijk effect. En - heel belangrijk natuurlijk - met de zachte prijs die je van Etos gewend bent. Breng de producten professioneel aan met de make-up kwasten van Etos.

Model: Esmee Geel

De Natural Evening Look

Heb je je verslapen en nu weinig tijd om je op te maken? Dat is geen probleem! Creëer snel deze stralende, natuurlijke look in enkel 10 minuten. Switchen van je dag- naar avondlook een gedoe? Niet met deze look! In een paar minuten tijd ben jij ready to go!

Model: Angela Timisela

De Parisian Look by L’Oreal:

Laat de vrouw in je los en ga voor Parisian Chique! Door het aanbrengen van een mooie lipcolor, unlimited mascara en de juiste foundation creëer je deze krachtige statement look en ben je helemaal bij met de laatste trends uit Parijs. The world is yours!

Model: Angela Onuoha

De Girls Night Out Look:

Een lange nacht voor de boeg met je vriendinnen? En wil je er aan het einde van de avond nog mooi uit zien? Deze ultieme look met de laatste trends die een lange nacht kan doorstaan is dan echt voor jou - je bent helemaal klaar to dance the night away!

Model: Sarah Marikh

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.