Etos gezondheidscheck

Persoonlijke Gezondheidscheck

De gezondheidscheck is tijdelijk niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Artikel opslaan

 

Waarom een gezondheidscheck doen?

 

Bloeddrukmeting

Een hoge en lage bloeddruk zoeken zelf niet snel de schijnwerpers op. Als er al klachten zijn, link je die meestal niet aan je bloeddruk. Hierdoor kom je er vaak pas laat achter als je een hoge bloeddruk hebt. Zo nu en dan een bloeddrukmeting laten doen kan dit voorkomen en je helpen om voor je gezondheid te zorgen.

meer informatie

 

Cholesterolmeting

Cholesterol is een vetachtige stof die vooral wordt aangemaakt in de lever. Het lichaam gebruikt cholesterol als bouwstof voor lichaamscellen en hormonen. Een verhoogd cholesterol is ongunstig voor het risico op hart- en vaatziekte. Door bloedonderzoek kun je erachter komen hoe gezond jouw cholesterolgehalte is.

meer informatie

 

Bloedsuikerwaarde-meting

Bloedsuikerwaarde wordt ook wel bloedglucosegehalte genoemd. Het betekent niets meer dan de hoeveelheid glucose (suikers) die in het bloed zit op een bepaald moment. Het lichaam haalt die glucose vooral uit voeding. Zowel een te lage als te hoge bloedsuikerwaarde kunnen klachten geven.

meer informatie

 

Lichaamsmeting

De Body Mass Index (BMI) geeft een indruk of je een gezond gewicht hebt in relatie tot je lengte. De uitkomst van de BMI geeft een schatting van de gezondheidsrisico’s van je lichaamsgewicht. Een hoge BMI vergroot de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, hoge bloeddruk, galstenen en gewrichtsaandoeningen.

meer informatie

Producten voor je gezondheid

1

Rookvrij

Roken beïnvloedt de verhouding tussen HDL-cholesterol en LDL-cholesterol in ongunstige zin; het beschadigt de vaatwand en verandert de bloedsamenstelling.

Lees meer
Gratis bezorgd
€ 30.99
geneesmiddel, kauwtabletten
2

Voor in je sporttas

Sporten is goed voor je spieren. Met deze olie verzorg je ze optimaal!

Lees meer
Bijna uitverkocht
€ 17.69
olie
Spaar 7 Air Miles
3

Hammam in eigen huis

Ontspan regelmatig, want stress kan tijdelijk hoge bloedglucosewaarden veroorzaken.

Lees meer
null
creme
Ook mogelijk via 
Disclaimer
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.