DISCLAIMER

De gezondheidscheck is uitgevoerd door een Etos (assistent)drogist. In het kader van de gezondheidscheck zijn bij u (onder meer) lichaams-, bloeddruk, bloedsuiker- en cholesterolmetingen verricht. In dit overzicht is opgenomen of de bij u gemeten waarden laag, normaal of hoog zijn*.

Indien één of meer waarden in dit overzicht afwijken van de normale waarden voor de betreffende metingen, dan raden wij u aan zo spoedig mogelijk uw huisarts te raadplegen.

De gezondheidscheck bevat geen diagnose en is niet bedoeld om uw gezondheidstoestand te beoordelen, enig onderzoek door een arts te vervangen of om u voor (het ontstaan van) een ziekte te behoeden.

Etos B.V., is niet aansprakelijkheid voor eventuele schade of gevolgen die voortvloeien uit de gezondheidscheck en/of de verstrekte informatie. De gezondheidscheck geldt niet als een geneeskundige behandelingsovereenkomst als bedoeld in artikel 7:446 van het Burgerlijk Wetboek.

*gebaseerd op RIVM, Hartstichting & Voedingscentrum

 

Artikel opslaan

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.