waterflessen sparen Etos

Waterflessen Sparen!

Bij Etos spaar je nu voor duurzame waterflessen. Bij iedere €5,- ontvang je een spaarzegel en bij 6 zegels heb je een volle kaart. Bij inlevering van 1 volle spaarkaart in de winkel en een bijbetaling vanaf €3,49 ontvang je een waterfles naar keuze (op=op). Welke kleur kies jij?

Met deze aanbiedingen heb je zo een volle spaarkaart!

Start met sparen!


Wist je dat we in Nederland per persoon meer dan 100 plastic flessen per jaar verslijten? Bij Etos spaar je nu voor duurzame waterflessen t.w.v. €19,95 (500ml) en €16,95 (300ml). Ze kunnen zowel tegen hitte als kou en zijn vaatwasserbestendig. Verkrijgbaar in 6 stijlvolle kleuren! Welke kleur kies jij?

Zo makkelijk spaar je:

  • Bij iedere €5,- ontvang je een spaarzegel
  • Spaarzegels ontvang je in de winkel en bij je online bestelling
  • Bij 6 spaarzegels heb je een volle spaarkaart
  • Bij inlevering van 1 volle spaarkaart + een bijbetalling van €3,49 heb je één van deze mooie duurzame flessen van 300 ml in huis (OP=OP)
  • Bij inlevering van 1 volle spaarkaart + een bijbetalling van €4,99 heb je één van deze mooie duurzame flessen van 500 ml in huis (OP=OP)
  • Inleveren van je volle spaarkaart kan alleen in de winkel
  • Spaarzegels ontvang je van 7 juni t/m 29 augustus 2021
  • Volle spaarkaarten inleveren kan t/m 5 september 2021

Tip

Zet een flesje op je bureau, naast je bed en op het aanrecht als een constante herinnering om te drinken.

Verfrissende tips voor warme dagen

1

Neem een lauwe douche

Bij warm weer kan je beter geen koude douche nemen, omdat het temperatuurverschil dan te groot is. Na een koude douche probeert je lichaam je namelijk zo snel mogelijk weer op te warmen en krijg je het snel weer te warm. Neem daarom een lauwe douche om af te koelen. Met deze frisse showergel koel je niet alleen lekker af, maar ruik je ook nog eens lekker!

lees meer
Promotie: Prijstopper
€ 1.39
2

Verfris jezelf regelmatig

Op de plaatsen waar je een hartslag voelt, koel je het snelst af. Verfris jezelf daarom regelmatig door bijvoorbeeld je polsen onder de kraan te houden. Of maak een lekker voetenbadje en steek je voeten in koud water. Met deze voetbadkristallen koelen je voeten extra af door het verfrissende effect van de natuurlijke menthol.

lees meer
€ 9.99
 , badzout
3

Vul je warmwaterkruik met koud water

Zorg voor verfrissing door je warmwaterkruik te vullen met koud water of door hem even in de vriezer te leggen. Leg de kruik vervolgens op je handen of voeten om lekker af te koelen. Ook lekker voor als je gaat slapen!

lees meer
€ 8.95
2L,

Actievoorwaarden

Etos extra

Altijd meesparen voor acties en leuke extra's?

Meld je dan nu aan voor Etos extra en spaar altijd mee voor extra korting en gratis producten. Daarnaast blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe spaaracties en ontvang je altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten.

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.