3 Resultaten

Filters

Filter - Eetlustremmers
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

capsule
€ 15,75
Medisch hulpmiddel, capsule
€ 10,29

Eetlustremmers kopen

Wil je graag afvallen maar heb je moeite met dat vervelende hongergevoel? Probeer dan eens eetlustremmers. De ingrediënten in deze afslankpillen zorgen ervoor dat je minder trek krijgt. Zo wordt het een stuk makkelijker om van die lekkere tussendoortjes af te blijven. Heb je meer vragen over de werking van eetlustremmers? Of wil je meer weten over hoe je het beste kunt afslanken? Laat je adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Afslankpillen bestellen

Onze afslankpillen maken het jou gemakkelijker om van je overtollige kilo’s af te komen. Zo heb je dankzij de afslankpillen van Bional de hele dag door een verzadigd gevoel. Naast eetlustremmers kun je ook vetbinders en maaltijdvervangers gebruiken om nog sneller resultaat te zien. Maar vergeet niet dat een gezonde levensstijl het allerbelangrijkste is in de strijd tegen de kilo’s. Lees hier alles over voeding en bewegen en bereken jouw BMI.

Natuurlijke eetlustremmers

De eetlustremmende capsules van Oenobiol Paris en Etos Eigen Merk zijn 100% natuurlijk. De plantaardige ingrediënten werken hongerstillend en maken het makkelijker om je eetpatroon te veranderen. Naast een gezond voedingspatroon is voldoende dagelijkse beweging ook belangrijk! Lees ons artikel met tips om meer te bewegen en bekijk onze sportartikelen.

Eetlustremmers aanbieding

Wil je op de hoogte blijven van kortingen op verbinders? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder goed in de gaten! Zo wordt afvallen niet alleen makkelijk, maar ook voordelig!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.