Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Munchkin

   Sorteren

   1 Resultaten
   Munchkin
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Promotie:
   van € 7.49 voor € 6.37
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Spenen kopen

   Een goede en geschikte speen op een fles is belangrijk voor een baby om prettig voeding te kunnen drinken. Koop daarom een passende speen bij Etos! Hoe ouder je kindje wordt hoe sneller hij of zij zijn eten drinkt en hoe meer gaatjes een speen nodig heeft. Begin daarom met een variant met weinig gaatjes en switch langzaam naar een versie met meer gaatjes. Let op: vervang een speen sowieso na zes weken of doe dit eerder als deze tekenen van slijtage vertoont. Bij Etos verkopen we diverse spenen van merken zoals Dr. Brown, Difrax en Philips Avent. Bestel je ideale spenen direct online of koop ze in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

   Speen aanbieding

   Zorg ervoor dat je altijd een geschikte speen klaar hebt liggen voor jouw baby en koop voordelig meerdere varianten! Houd deze pagina en onze Etos folder goed in de gaten voor speciale speen aanbiedingen. Zo heb jij zonder veel stress altijd wel een speen voor een babyfles!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.