Alles voor jou bij

Talkpoeder, meer dan alleen voor gevoelige babybillen

De associatie met babybillen is groot. Maar talkpoeder is niet alleen interessant voor kersverse ouders. Sterker nog: wij verzamelden 6 toepassingen voor talkpoeder.

Talkpoeder

Volumeboost

Haarproduct erin, föhnen, afstylen en haarlak. Soms kan de ultieme coupe best wat tijd in beslag nemen. Talkpoeder to the rescue. Met een beetje talkpoeder tegen de haaraanzet is je haar een stuk stugger en heeft het in één keer meer volume. Hou het met wat haarlak een beetje ruig of style het netjes af met borstel en föhn.

Mascaratiptop

Bepoeder voorzichtig je wimpers na de eerste laag mascara. Daarna nog een laagje en volle, lange wimpers it is! Gebruik een oogschaduwkwastje of een wattenstaafje om ook de kleinste haartjes mee te nemen. Daar maak je het verschil. Go Bambi-style!

Droge oksels

Belangrijke meeting, 20+ graden, spannende date? Allemaal situaties waarin je in ieder geval geen lelijke zweetplekken wilt constateren. Nu deodorant goed helpt tegen geurtjes, houden ze het toch niet helemaal droog onder de armen. Gebruik daarom eerst talkpoeder op je oksels voordat je deo opspuit. Gooi jij die armen maar lekker in de lucht!

Byebye bultjes

Last van huidirritaties na het scheren? Talkpoeder verlicht jeuk en irritaties. Door de verkoelende werking van talkpoeder helpt het je lichaam niet alleen koel te houden, maar zorgt het er ook voor dat jeuk vermindert en de huid rustiger wordt. Ook heel fijn voor de mannen onder ons.

Dijenkletsers

Zomerse dagen, korte rokjes, schurende dijen. Niet iedereen heeft er last van, maar het kan heel vervelend zijn. De #nothighgap is niks om je voor te schamen en heeft echt niet altijd te maken met een maatje meer. Laat jij door deze schuurplekken dat leuke rokje in de kast liggen? Niks ervan! De oplossing: 's ochtends een beetje talkpoeder tussen de benen en gaan!

Voetjes van de vloer

De temperatuur in schoeisel kan flink oplopen. Maar naast zweetvoeten kan deze warmtebron ook leiden tot kalknagels en schimmelinfecties. Door talkpoeder op je voeten en in je schoenen te gebruiken, houd je voeten koel en droog. Extra bonus: door de talkpoeder ontstaat er minder wrijving, waardoor blaren geen kans krijgen!