Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
haarlak etos eigen merk

Fix it met haarlak

Een grande coupe is pas partyproof na een fikse dosis haarlak. En een after work/school kapsel kan wel een boost gebruiken met wat lak op de juiste lokken. Maar een bus haarlak is om nog veel meer redenen onmisbaar in huis. Denk aan statische shirtjes of zeg vaarwel tegen plakkende kattenharen. Huh? Lees snel verder!

Artikel opslaan

Zip it up

Heb je een broek in de kast waarvan de rits lui is geworden? Spuit haarlak tussen de tandjes en hij blijft voortaan gewoon weer hangen. Geen tochtige dagen meer ;-).

Magisch statisch

Nog meer kledingtips! Het perfecte 'eerste date shirtje' blijft aan je buik en rug plakken. Herkenbaar? Het materiaal van je shirt of rokje is statisch door een avontuur in de droger, een elektrisch geladen persoonlijkheid of was eigenlijk al statisch in het pashokje. Geen nood: vouw je shirt binnenstebuiten, spray aan beide kanten wat haarlak en trek 'm aan! Geen plakkerige bedoeling meer.

Ook voor huisdieren

Nee, we gaan niet het kapsel van je kat of hond stylen, maar deze tip heeft wel te maken met hun haren. Zeker kattenharen blijven nogal hardnekkig op je kleding zitten. Spuit haarlak op een oude doek en verwijder haren binnen no-time van je kleding of bank. Werkt ook perfect voor pluisjes of stofjes! Ideaal als vervanger voor de kledingroller.

Ladderstop

En wist je dat behalve blanke nagellak ook haarlak een ladder doet stoppen?

Vlekweg

Net je haren gekleurd en ook je kleding en badkamer meegeverfd? Oeps! Spray de vlekken in met flink wat haarlak en verwijder de boel met een oud doekje. Kleding gooi je daarna in de wasmachine.

à bv.

Shop hier jouw haarlak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.