Ga terug naar Beauty

Maybelline Gezichts make-up

110 Resultaten
Maybelline
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 12,99
creme
€ 15,99
creme
€ 15,99
creme
€ 10,99
€ 12,99
poeder
€ 9,99
poeder
€ 9,99
creme
€ 15,99
creme
€ 9,99
poeder
€ 9,99
€ 12,99
€ 12,99
creme
€ 9,99
stick
€ 8,99
spray
€ 12,99
€ 9,99
€ 9,99
€ 9,99

Gezichts make-up kopen

Benieuwd welk type foundation het beste bij jouw huid past? Of op zoek naar een lichte, dagelijkse verzorging met een tintje? Een goede foundation vormt letterlijk de basis van je make-up. Het is dus belangrijk om deze met zorg uit te kiezen. Onzeker over de juiste kleur? Test de foundation dan niet op je pols maar in je hals of op de kaaklijn. Wij helpen je met kleuradvies en de volgende stap richting een stralende huid! Maak je look compleet met een goede finish. Breng wat contouren terug in je gezicht met blush of bronzer op je jukbeenderen en poeder je gezicht af om glimmen te voorkomen. Voor een extra stralend resultaat gebruik je een highlighter om wat glans aan te brengen op je jukbeenderen, neusbrug en net onder je wenkbrauwen.

Iedere huid is uniek. Begin daarom voor de perfecte gezichts make-up bij de basis. Neem eerst de tijd om je huid te remover en jouw huidtype te beoordelen. Bekijk de diverse soorten gezichts make-up voor verschillende huidtypen en lees onze adviezen en tips voor de beste keuze voor jou!

Gezichts make-up aanbieding

Etos is niet alleen de beste winkelketen in persoonlijke verzorging, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.