Alles voor jou bij

Geboren! Luiers van Zwitsal

Goed nieuws voor alle baby’s en ouders. Zwitsal heeft zijn gezin uitgebreid en heeft vanaf nu ook luiers in het assortiment. Ze zijn superzacht, blijven lang droog; zowel overdag als ‘s nachts, en zitten heerlijk. Zo blijven de babybilletjes heerlijk zacht!

Zacht en zeker met geurbuiltje

Zwitsal heeft voor alle baby’s de ideale luier ontwikkeld. Ze zijn zacht, hebben een comfortabele pasvorm en zijn dermatologisch getest. Ook zorgen ze ervoor dat je baby’tje langdurig droog blijft. De luiers zijn niet geparfumeerd, want dat is jouw persoonlijke keuze! Er zit in ieder pak luiers een uniek Zwitsal geurbuiltje dat je in de commode, in het luiermandje of in je kast tussen de rompertjes kunt leggen om alles heerlijk te laten ruiken. Het verwisselen van een luier wordt ook nog eens een leuk moment voor je baby met de verschillende tekeningen van het Zwitsal kleintje op de luiers!

Zwitsal’s eigenschappen
 

Ultra absorberend materiaal. Door het materiaal dat wordt gebruikt voor de luiers, blijft je baby dag en nacht langdurig droog.

Flexibele zachte plakstrips. De plakstrips sluiten goed en comfortabel aan rond het buikje, waardoor de luiers heerlijk zitten.

Op tijd verschonen. Door de urine indicator bij de luiers met maat 1, 2 en 3 zie je meteen dat je baby heeft geplast en het dus tijd is om te verschonen.

Speciaal voor de allerkleinste. Om de navel en gevoelige huid eromheen te beschermen, hebben de luiers maat 1 en 2 een speciale naveluitsparing om irritatie te voorkomen.

De luiers van Zwitsal zijn verkrijgbaar in maat 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6.

Per pak