Alles voor jou bij

Etos babyverzorging

Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. Daarnaast heeft de verpakking een vrolijke, muzikale touch. Op de voorzijde van elke verpakking staan de eerste regels van verschillende kinderliedjes om ouders te inspireren met de kleine te zingen. Zo wordt het verzorgingsritueel met jouw baby extra leuk!

Babyzacht

De babyverzorgingsproducten van Etos zijn dusdanig verbeterd waardoor ze nog milder zijn voor de gevoelige babyhuid. Ingrediënten die zouden kunnen irriteren zijn achterwege gelaten en vervangen door super milde alternatieven. Zo kun je met een veilig gevoel de huid van je baby verzorgen.

De Etos Babyverzorgingslijn bevat 21 verschillende producten - van douche en bad tot huidverzorging en washandjes - en zijn allemaal zo samengesteld om het maximale uit het verzorgingsritueel te halen zonder de balans van de babyhuid te verstoren. Uiteraard voor de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent.

Must knows

Plantaardige oliën
Alle producten (behalve de vaseline) zijn op basis van plantaardige oliën, zoals katoenolie, amandelolie, avocado-olie en jojoba-olie.

Verrijkt met katoenextract
Natuurlijk katoenextract werkt verzachtend en kalmerend.

Milde conserveringsmiddelen
Etos gebruikt voor de nieuwe baby producten alleen super milde conserveringsmiddelen.

Mild parfum
De producten hebben de vertrouwde Etos Baby geur. Dit is een zeer mild parfum, dat zo geformuleerd is dat de kans op een allergische reactie minimaal is.

pH huidneutraal & positief dermatologisch getest
Alle producten zijn uitvoerig dermatologisch getest met een positief resultaat en bevatten een zuurgraad die dicht bij die van het babyhuidje ligt.


ETOS BABYVERZORGING

Baby milde wasgel & shampoo 2in1

2-in-1 wasgel en shampoo in een handige pompflacon die babyhuid en -haar op milde wijze reinigt. Verrijkt met natuurlijk katoenextract en aloë vera, speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid. Toegevoegd conditioner maakt de haartjes makkelijk doorkambaar.

300 ml

Baby vaseline

Vaseline op basis van petroleum jelly en verzachtend katoenextract voor de verzorging van een schrale, droge of ruwe huid.

100 ml

Baby shampoo mild

Babyshampoo die niet in de oogjes prikt en de haartjes makkelijk doorkambaar maakt. Bevat natuurlijk katoenextract, speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid.

300 ml

Baby wasgel

Reinigende wasgel die niet in de oogjes prikt. Bevat aloë vera en natuurlijk katoenextract, speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid.

300 ml

Baby lavendel schuimbadje

Heerlijke badschuim met rustgevend lavendel. Perfect om te gebruiken voor het slapen gaan!

300 ml

Baby schuimbadje

Verzorgende badcrème met een heerlijk rijk en romig schuim. Het schuimbadje bevat natuurlijk katoenextract, speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid.

300 ml

Baby eucalyptus schuimbadje

Heerlijke badschuim met eucalyptus en tijm voor een extra frisse en verkwikkende geur.

300 ml

Baby badolie

Badolie op basis van koolzaadolie, zoete amandelolie, avocado-olie en verzorgend katoenextract. De olie lost goed op in het water en maakt de babyhuid zacht en soepel.

200 ml

Baby huidolie

Verzorgende huidolie op basis van koolzaadolie, zoete amandelolie, avocado-olie en natuurlijk katoenextract. De olie trekt snel in en maakt de babyhuid zacht en soepel.

200 ml

Baby lavendel huidolie

Verzorgende huidolie op basis van koolzaadolie met rustgevend lavendel. De olie maakt de babyhuid zacht en soepel.

200 ml

Baby haarlotion mild

Haarlotion met natuurlijk katoenextract, speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid. Voor heerlijk geurende babyhaartjes!

300 ml

Baby bodylotion

Bodylotion met amandelolie, avocado-olie en katoenextract. Verzorgt de babyhuid en geeft een heerlijke geur.

300 ml

Baby zachte crème

Extra zachte crème voor een intensieve verzorging van zowel lichaam als gezicht. Bevat avocado-olie, jojoba-olie, vitamine E-acetaat en katoenolie.

200 ml

Baby zinkzalf

Baby zinkzalf verzorgt en beschermt babybilletjes bij luieruitslag. Met zinkoxide, zoete amandelolie en natuurlijk katoenolie.

100 ml

Baby talkpoeder

Absorbeert vocht uit de moeilijk bereikbare huidplooitjes, zodat de babyhuid goed droog en glad wordt. De toegevoegde zinkoxide helpt te beschermen tegen een schrale huid en luieruitslag.

100 ml

Baby wattenstaafjes

Speciale baby wattenstaafjes voor het reinigen van de oorschelpen, neus en het naveltje van je baby. De vorm van de katoenen topjes zorgt voor een veilige en hygiënische verzorging.

56 stuks

Baby vochtige washandjes

Vochtige wegwerpwashandjes voor het makkelijk, snel en mild wassen en verzorgen van je baby. Toegevoegd aloë vera helpt de babyhuid te herstellen en te verzachten. Handig voor thuis, onderweg en op vakantie. 100% zeepvrij en pH-huidneutraal.

20 stuks

Baby wegwerpwashandjes

Handige katoenen wegwerpwashandjes voor thuisgebruik en voor onderweg. Zacht en hygiënisch. Ideaal voor tijdens vakanties!

10 stuks

Baby sensitive lotion billendoekjes

Billendoekjes voorzien van extra milde, parfumvrije lotion voor het reinigen en verzorgen van de gevoelige babybilletjes.

63 stuks

Baby milde lotion billendoekjes

Billendoekjes voorzien van lotion voor het reinigen en verzorgen van babybilletjes. Ze bevatten zink en aloë vera om de babyhuid te kalmeren.

72 stuks

Baby lavendel lotion billendoekjes

Billendoekjes voorzien van lotion voor het reinigen en verzorgen van babybilletjes. De doekjes bevatten kalmerend aloë vera en een rustgevende lavendelgeur.

63 stuks