A. Vogel

A.Vogel Famosan Contour

Merk je dat het tijdens de overgang wat moeilijker is om op gewicht te blijven? A.Vogel Famosan Contour biedt hulp met een nieuwe formule voor gewichtsbeheersing (1)* en opvliegers (2)*.

1,6 miljoen vrouwen zijn in de overgang. 80% heeft overgangsverschijnselen. Opvliegers is het meest gehoorde verschijnsel (69,5%), nachtelijk transpireren en vermoeidheid (57%), gewichtstoename 53% en stemmingswisselingen (46,5%).

Is het soms wat moeilijker om op gewicht te blijven tijdens de overgang? Kies dan voor A.Vogel Famosan Contour. Het verhoogt de vetverbranding (1)* en draagt bij aan een normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten (3). Famosan Contour helpt ook bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding (4). Tevens ondersteunt het een goede vochthuishouding en vochtbalans (1)* en helpt het bij opvliegers (2)*


A.Vogel Famosan heeft daarnaast ook Salvia en Salvia Sterk** voor vrouwen die te maken hebben met opvliegers en/of (nachtelijk) transpireren (2)*. A.Vogel Famosan Salvia is de basisformule en A.Vogel Famosan Salvia Sterk** is de krachtige** formule.

A.Vogel Famosan Totaal is een brede overgangsformule (5)* en geschikt voor vrouwen die te maken hebben met meerdere overgangsverschijnselen. Het helpt bij opvliegers en/of (nachtelijk) transpireren (5)*, maar ook bij stemmingswisselingen (5)* die veel vrouwen ervaren. Daarnaast is het goed voor droge huid, ogen, vagina en mond (6)*. Het mineraal magnesium helpt bij vermoeidheid en futloosheid en zink is goed voor een normale hormoonhuishouding.

A.Vogel Famosan

Natuurlijke producten voor overgangsverschijnselen

tablet
€ 20,99
tablet
€ 19,99
tablet
€ 20,99
tablet
€ 20,99

1 Yerba mate 2 Salvia officinalis 3 zink 4 magnesium 5 Cimicifuga 6 duindoornbes
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
**Famosan Salvia Sterk is gebaseerd op 3400 mg Salvia t.o.v. 2000 mg in de basisformule Famosan Salvia.
 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.