Always

Dankzij Always ben je altijd beschermd en kan je genieten van zorgeloze dagen en nachten, ook tijdens je menstruatie. Er zijn maandverbanden voor overdag en ’s nachts en ze zijn beschikbaar in verschillende maten en absorpties, terwijl de inlegkruisjes je elke dag een fris gevoel geven.

Always maandverband

  • Superabsorberend maandverband met InstantDry-systeem dat vocht in enkele seconden absorbeert
  • Met LeakGuard-beschermrandjes die vocht insluiten en lekken helpen voorkomen
  • Met OdourLock-technologie die geurtjes neutraliseert
  • Met zachte vleugels die aan elk type ondergoed kunnen worden aangepast
  • Secure Night Extra maandverband is 9% groter vooraan en 85% groter aan de achterkant (vs. Always maandverband Normal) zodat je kan genieten van een ongestoorde nachtrust

Optimale bescherming

Je menstruatie hebben en je toch geen zorgen hoeven te maken? Dat kan met de Always maandverbanden. De maandverbanden zijn volledig afgestemd op elk type menstruatie en op alle lingeriematen zodat jij kan genieten van een optimale bescherming, dag en nacht. Ze zijn beschikbaar met of zonder vleugels en bieden drievoudige bescherming: ze absorberen vocht in enkele seconden, ze helpen lekken voorkomen en neutraliseren geurtjes met hun OdourLock technologie.

  • De Always Ultra maandverbanden zijn slechts 3 mm dun en bieden je zo een optimale en tegelijk een comfortabele bescherming.
  • Always Platinum maandverband is extra comfortabel dankzij de uiterst zachte toplaag en zachte vleugels. Zowel de Ultra als Platinum maandverbanden neutraliseren geurtjes dankzij de OdourLock technologie die een licht parfum bevat (zonder een van de 26 EU allergenen).
  • Always Cotton Protection maandverbanden zijn verpakt in een verpakking van 100% recyclebaar papier. Net als Ultra en Platinum, bieden je ze de vertrouwde Always bescherming maar dan in een maandverband met een toplaag dat bestaat uit 100% biokatoen en zonder parfum of kleurstoffen.

Bovendien zijn al onze maandveranden goedgekeurd door de dermatologen van de Skin Health Alliance. Voor alle andere dagen zijn er de Always Daily inlegkruisjes: ze hebben een comfortabel, flexibel en luchtdoorlatend design zodat jij je de hele dag fris kan voelen. Je kan kiezen uit verschillende maten en ze zijn verkrijgbaar met of zonder parfum.

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.