Andrelon Brunette Care

Andrélon Brunette Care

Deze nieuwe lijn van Andrélon is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk of geverfd bruin haar waarbij de intense kleur al snel vervaagt of vaal begint te worden. De producten zijn verrijkt met bruine kleurpigmenten. De kleurpigmenten gaan zich niet hechten aan je haar, maar op je haar liggen. Hierdoor geeft het extra kleurintensiteit zonder je haar te beschadigen.

shop nu

Voor gezond haar en een stralende bruine kleur

Deze nieuwe lijn van Andrélon is speciaal ontwikkeld voor natuurlijk of geverfd bruin haar waarbij de intense kleur al snel vervaagt of vaal begint te worden. De producten zijn verrijkt met bruine kleurpigmenten. De kleurpigmenten gaan zich niet hechten aan je haar, maar op je haar liggen. Hierdoor geeft het extra kleurintensiteit zonder je haar te beschadigen.

 • Verrijkt met bruine kleurpigmenten voor extra kleurintensiteit.
 • Speciaal ontwikkeld voor natuurlijk en geverfd bruin haar.
 • Geeft je haar extra kleurintensiteit, activeert de natuurlijke glans en voedt je haar.

De Andrélon Brunette Care producten hebben een mooie bruine ondertoon en geven je haar extra kleurintensiteit, activeren de natuurlijke glans in je haar en voeden je haar. Je ziet er weer gezond uit en heeft een stralende kleur. Volg voor het beste resultaat de volgende 3 stappen:

 1. Gebruik de shampoo om je haar te wassen.
 2. Gebruik de conditioner om je haar te verzorgen.
 3. Gebruik droogshampoo om je haar op te frissen tussen de wasbeurten in.

Artikel opslaan

Ontdek het assortiment

Andrélon Brunette Care Shampoo

De Andrélon Brunette Care kleurshampoo heeft een mooie bruine ondertoon en geeft je haar extra kleurintensiteit, activeert de natuurlijke glans in je haar en voedt je haar. Kleurpigmenten worden gebruikt om je haar extra kleurintensiteit te geven zonder je haar te beschadigen. Kleurpigmenten leggen een laagje om je haar en zorgen zo voor een diepe, glanzende kleur. Deze lijn is ontwikkeld voor natuurlijk of geverfd bruin haar waarbij de intense kleur al snel vervaagt of vaal begint te worden. De verzorgende Andrélon Brunette Care Shampoo, verrijkt met bruine kleurpigmenten, heeft een mooie bruine ondertoon en geeft je haar extra kleurintensiteit, activeert de natuurlijke glans in je haar en voedt je haar. Daarnaast reinigt de shampoo je haar op een milde wijze en heeft de shampoo een heerlijke geur.

Hoe het product te gebruiken:

 1. Breng op je haar de shampoo aan.
 2. Wrijf de kleurshampoo goed in en laat het even intrekken.
 3. Shampoo goed uitspoelen.
 4. Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met warm water.
 5. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere Andrélon Brunette Care producten.

Andrélon Brunette Care Conditioner

De verzorgende kleurconditioner, verrijkt met bruine kleurpigmenten, heeft een mooie bruine ondertoon en geeft je haar extra kleurintensiteit, activeert de natuurlijke glans in je haar en voedt je haar. De conditioner zorgt voor verzorgd haar dat makkelijk doorkam baar is na het wassen. Gebruik voor het beste resultaat ook de andere Andrélon Brunette Care haarproducten, zoals de Brunette Care Kleurshampoo en de Droogshampoo.

Hoe het product te gebruiken:

 1. Na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar.
 2. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen.

Andrélon Brunette Care Droogshampoo

Deze Droogshampoo absorbeert het vet van je haar op een milde wijze, zodat het weer natuurlijk schoon en fris is tussen de wasbeurten door. De unieke formule, verrijkt met effectief bruin kleurpigment, haalt het beste in je bruine haar naar boven, geeft je haar meer textuur en verwijdert onzuiverheden.

Met Andrélon Brunette Care Droogshampoo kun je, zonder je haar te wassen toch een frisse look te krijgen. Met deze Droogshampoo spray is je haar in een handomdraai weer luchtig en gemakkelijk te stylen. Andrélon Droogshampoo is dé oplossing om je haar een verfrissende boost te geven, zonder een witte waas achter te laten. De Droogshampoo absorbeert op een milde wijze het vet van je haar, zodat het weer schoon en fris is tussen de wasbeurten door. De unieke formule, verrijkt met effectief bruin kleurpigment, haalt het beste in je bruine haar naar boven, geeft je haar textuur en verwijdert onzuiverheden.

Hoe het product te gebruiken:

 1. De fles goed schudden voor gebruik.
 2. Breng de Droogshampoo aan op droog haar en spuit het product op ca. 20 cm afstand in de haarinzet.
 3. Laat de spray 2 minuten inwerken en borstel het uit of föhn je haar.
 4. Breng je haar vervolgens in model met je handen en creëer je eigen nonchalante look.

Ontdek Andrélon Brunette Care

Voor stralend en verzorgd bruin haar.

Promotie: Promotie voorwaarden: Andrélon, combineer en profiteer!
€ 5.99
spray
Spaar 5 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.