Aussie

Aussie

Is jouw haar niet voorbereid voor een onverwachts feestje of lastminute date? Of begint het net te regenen als je erop uit wilt? Voor momenten als deze waarin je lokken in nood zijn en de tijd je tegen zit, helpt Aussie je supersnel naar superhaar.

Shop

'Haar is belangrijk, maar je hebt natuurlijk ook wel meer te doen.' De Aussie filosofie. Alle Aussie-producten bestrijden veelvoorkomende haarproblemen zodat je voortaan niet meer met je handen in je haar hoeft te zitten. Of je nu, droog, gekleurd, futloos, onhandelbaar, pluizig, lang of uitgeput haar hebt, Aussie laat je ontspannen en geeft elk haartype precies wat het nodig heeft. Geniet onbezorgd van de Australische way of life en laat de verzorging van je haar aan Aussie over.

Aussie SOS lijn

Aussie’s nieuwe SOS lijn bevat Australische Superfoods voor echte haar noodgevallen! Welke haar ramp dan ook, wees gerust, Aussie is er voor elk noodgeval. De Superfood ingrediënten komen uit een van de rijkste landen aan biodiversiteit op aarde: Australië! Wat is beter dan Aussome haar? Aussome haar en Australische boeren én wilde dieren steunen… Aussie’s ethisch verantwoord geteelde Caviar Lime en Tasmanian Pepperberry steunen lokale boeren, en met elke verkochte Lemon Myrtle doneert Aussie om de Koala's en hun leefgebied te beschermen... denk aan de Koala's!

Kiss of life shampoo

Start je haarherstel met een shampoo die de beste Superfoods van Australië bevat. Verwen je haar met diepe reiniging, masseer diep in de haarwortels om het haar weer leven te geven.

Kiss of life conditioner

Een conditioner is cruciaal om droog en beschadigd haar tegen te strijden. Deze voedende formule brengt je lokken intense vocht om uitgedroogd haar snel te hydrateren!

Kiss of life 3 minute miracle deep treatment

Voor een sprookjesachtig einde is de Kiss of Life 3MM een wonderformule. Rijk aan essentiële mineralen en voedingselementen, de 3MM is de diepste conditioner behandeling die je ooit hebt meegemaakt en transformeert beschadigd haar in slechts drie minuten!

Aussie SOS frizz treatment shot

Is je haar onhandelbaar? Deze shot helpt je pluizig haar te bestrijden. Met de Australische Caviar Lime, rijk aan vitamine C, exfoliërende AHA en antioxidanten, wordt je haar glad, glanzend en energiek.

Aussie SOS repair treatment shot

Bevat Australische Caviar Lime, geeft je haar een onmiddellijke boost om het helemaal te herstellen.

Aussie SOS heat leave on spray

Versla de hitte met de verkoelende Tasmanian Pepperberry. Rijk aan essentiële mineralen die helpen je haar te beschermen en diep te herstellen. Je haar wordt gevoed en gehydrateerd met slechts één keer sprayen.

Milieu

Aussie is zeer trots op haar Australische roots en dat is de reden voor haar liefde voor de Australische fauna, rif en struiken. Aussie wilt ervoor zorgen dat onze pluizige Aussie-vrienden veilig zijn, de stranden schoon zijn en dat er voor de struiken goed wordt gezorgd, want daar komen de Aussome-ingrediënten vandaan. Tja, groen haar is misschien niet de coolste look maar een groene planeet – zeker weten! Aussie weet dat geweldig haar niet ten koste van de aarde mag zijn. Daarom heeft Aussie grote stappen gezet naar groenere productie, verpakking, en teelt. Aussie gebruikt 100% groene stroom in ons productieproces en heeft de waterefficiëntie met 35% verhoogd sinds 2016 (geen spetterend spatten, alsjeblieft ... alleen verantwoord watergebruik!) De flessen zijn gemaakt van 25% gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Een verantwoorde productie, van de planten tot de fles in jouw badkamer. Geweldig haar, een happy planet en geen zorgen!

Aussie

Ontdek nu de hele lijn!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.