Care Plus® Anti-Insect

Care Plus® is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van anti-insect middelen! Of je nu thuis bent, aan het werk of op vakantie gaat naar een tropische bestemming, Care Plus® zorgt voor de juiste bescherming tegen muggen en teken met DEET, natuurlijke middelen of zelfs biologisch sprays.

Anti Insecten

 • Sterk insectwerend middel voor de huid
 • Biedt tot maar liefst 8 uur bescherming tegen muggen
 • Biedt tot 4 uur bescherming tegen teken
 • Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen


Overlast door muggen voorkomen

Mede door de zachtere winters en de hogere temperaturen is er een grote kans dat we ook in Nederland vaker en meer te maken krijgen met muggen en teken. De volgende tips kunnen je helpen om de overlast door muggen terug te dringen.

  1. Controleer in en om het huis voor stilstaand water. Niet alleen vijvers zijn populair, maar ook verstopte dakgoten, emmers, gieters en regentonnen en plantpotten. Wanneer dit soort plasjes water in de buurt zijn, trekt dit meer vrouwtjesmuggen aan die hier hun eitjes in leggen. Uit deze eitjes komen larven die vervolgens weer muggen worden.
  2. Een hor is nog altijd een zeer effectief middel tegen muggen. Het fijne gaas voorkomt dat muggen een ruimte binnen kunnen komen en je kunt toch je ramen en deuren op hebben bij mooi weer. Het is natuurlijk wel belangrijk om die horren overal te plaatsen en bij gebruik van hordeuren deze zoveel mogelijk gesloten te houden.
  3. Een ventilator of airco op je kamer is ook effectief. Muggen zijn licht en met een beetje wind zijn ze al snel uit koers. Daarnaast houden muggen niet van koude lucht. Een ventilator of airco op je kamer kan dus overlast door muggen verkleinen.
  4. Een zeer effectief middel tegen muggen is een klamboe. Een klamboe zorgt voor bescherming tegen alle soorten muggen, dus ook tegen de in Nederland veel voorkomende huismug. Door een klamboe om je bed te hangen kunnen muggen je niet steken. Ze kunnen niet eens in de buurt van je hoofd komen waardoor je ook niet wakker wordt van het gezoem.
  5. Kleding met lange mouwen en pijpen is ook zeer effectief. Er is zeer lichte kleding van bijvoorbeeld bamboe verkrijgbaar die goed ventileert en comfortabel draagt. Je bent dan zomers gekleed en toch beschermd tegen muggen. Care Plus® heeft ook anti-teek sokken voor de actieve buitenrecreant. Gebruik daarnaast op de onbedekte huid een muggenspray.


Kies bijvoorbeeld voor:

• Care Plus® Anti-Insect Natural, gebaseerd op Citriodiol®. Bevat natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. Biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen, teken en knutten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en volwassenen.
• Care Plus ® Anti-Insect Icaridin Aerosol met aerosol applicatievorm biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen en tot 4 uur tegen steekvliegen. De innovatieve aerosol zorgt voor een gemakkelijke en gelijkmatige verspreiding van het product. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
• Care Plus® Anti-Insect DEET 40%, een sterk insectwerend middel voor de huid. Biedt tot maar liefst 8 uur bescherming tegen muggen en tot 4 uur tegen teken. Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.


Hoe te gebruiken

Wij adviseren om de huid altijd zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met muggenspray. Breng het insectwerend middel gelijkmatig aan met de palm van de hand.

Behandeling na de beet

Ondanks beschermende maatregelen kan het gebeuren dat je toch wordt gebeten of gestoken. Care Plus® Insect SOS Gel werkt verzachtend en verzorgend bij gebruik na een insectenbeet. Deze gel werkt ook verzachtend na een kwallenbeet of nadat de huid in contact is gekomen met brandnetels of de brandharen van de eikenprocessierups of bastaardsatijnrups.

Insect SOS Gel

• Gemakkelijk smeerbare gel die snel intrekt
• Is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
• Bevat biologische aloë vera, tea tree olie en eucalyptus

Met de anti-insect producten van Care Plus® kun je je gezin en jezelf overal en altijd goed beschermen tegen muggen en teken. Of je nu op de camping bent, in de speeltuin, op vakantie in een tropisch oord of gewoon in je eigen achtertuin. Laat ze niet bijten en kies voor de beste bescherming tegen muggen. Al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van bescherming en gezondheid op reis en dichtbij huis.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.