CelioGenix

Met de Premium Collagen Beauty Drink van CelioGenix werk je van binnenuit aan een mooie huid én krijg je een hoop vitaminen en mineralen binnen. Deze beauty & health formule is makkelijk in gebruik en heeft een lekkere perziksmaak.

example of the product packaging

Premium Collagen Beauty Drink

  • Beauty & health formule met 10.000 mg gehydrolyseerd marinecollageen, 11 vitaminen, Q10, Aloë Vera, Goji en nog 5 mineralen.
  • De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit.
  • Het collageen in CelioGenix wordt duurzaam gewonnen uit de Atlantische Oceaan en is uitvoerig getest.
  • Makkelijk in gebruik dankzij de 50 ml flesjes.
  • Lekkere perziksmaak.
Prijs
€ 38.99


Een voedingssupplement ontwikkeld met voordelen voor zowel schoonheid als gezondheid

CelioGenix is daarmee een perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl.
Het drankje in de gouden flesjes is alles waar CelioGenix voor staat: van hoge kwaliteit, een complete combinatie van ingrediënten, makkelijk in gebruik en een ideale toevoeging aan je dagelijkse routine.

De Beauty Drink bevat maar liefst 10.000 mg gehydrolyseerd marinecollageen (peptiden) dat voornamelijk uit Type I collageen bestaat. Dit is het type dat zich in onze huid bevindt en hier de stevigheid behoudt. Een voordeel van CelioGenix is dan ook dat het zichtbaar rimpels en fijne lijntjes vermindert. Naast de anti-aging voordelen voor de huid, draagt CelioGenix ook bij aan mooie haren en nagels. Schoonheid van binnenuit dus! Dankzij de weldoordachte samenstelling ontvang je met CelioGenix een echte beauty & health boost van 10 gram collageen, 11 vitaminen, Q10, zink, magnesium, ijzer, koper, selenium, Aloë Vera en Goji. One shot a day is all it takes!Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.