christine le duc nachtjapon

Nieuw bij Etos: Christine le Duc

Welkom in de wereld van Christine le Duc. Maak je seksleven nog leuker met dit nieuwe assortiment aan glijmiddel, massage olie en spannende speeltjes!

Snel naar: Glijmiddel  Massage olie  Seksspeeltjes

Iets nieuws proberen? Ontdek dan nu de wereld van Christine le Duc en geef je seksleven een boost! In de 50 jaar dat Christine le Duc bestaat hebben ze er altijd naar gestreefd het taboe rondom seksualiteit te doorbreken. Christine le Duc is elke dag actief om mensen te adviseren en een goede keuze te laten maken wat betreft het leuker maken van je seksleven. In elke fase van je leven helpt dit je om een fijnere manier te vinden om samen te genieten, maar ook om jezelf te leren kennen. Ontdek nu het nieuwe assortiment bij Etos!

glijmiddel christine le duc

Glijmiddel

Heb je tijdens de seks wel eens last van wrijving of vaginale droogheid? Probeer dan eens een glijmiddel! Dit maakt de seks niet alleen leuker en lekkerder, maar voorkomt ook die vervelende wrijving én zorgt er voor dat condooms minder snel scheuren. Je hebt twee soorten glijmiddel: een op waterbasis en een op siliconen basis.

Glijmiddel op waterbasis:

Glijmiddel op waterbasis is het meest gebruikte glijmiddel. Omdat het op basis van water is, kan je dit type glijmiddel veilig gebruiken in combinatie met seksspeeltjes en is het achteraf makkelijk schoon te spoelen. Wel wordt deze glijmiddel sneller opgenomen in de huid waardoor je er meer van nodig hebt bij langere sessies.

Glijmiddel op siliconenbasis:

Glijmiddel op siliconenbasis wordt steeds populairder! Het voelt zijdezacht aan en wordt niet opgenomen door de huid. Hierdoor droogt een siliconen glijmiddel niet uit en is het dus een fijn glijmiddel voor langdurig gebruik. Wel is het belangrijk om het achteraf goed weg te wassen. Let op: dit type glijmiddel is niet geschikt voor alle soorten seksspeeltjes.

Tip: zin in een douche- en/of badsessie? Gebruik een glijmiddel op siliconenbasis! Deze spoelt niet af onder water en is hier dus zeer geschikt voor.

Shop nu

€ 14.99
gel
€ 9.99
gel
€ 9.99
gelTip: bij een toy kun je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken. Het voorkomt irritaties en is makkelijk afwasbaar. Maak je seksspeeltje na gebruik schoon met een toycleaner. Gebruik geen zeep of schoonmaakdoekjes: dit is slecht voor de toy en kan bij vervolg gebruik je huid irriteren.

Waarom masturberen?

Wist je dat masturberen goed voor je is? Het is niet alleen lekker, maar het heeft ook een positief effect op je lichaam:

  • Je gaat er beter van slapen! De endorfine die vrijkomt in je hersenen zorgt voor een ontspannen gevoel waardoor je lekkerder in slaap valt.
  • Je zult je minder gestressed voelen. Dezelfde endorfine verlaagt je bloeddruk en geeft je een vrolijk gevoel.
  • Masturberen laat je hart sneller kloppen wat je bloedsomloop verbeterd.

Essentials by Christine le Duc

Met deze essentials heb je alles wat je nodig hebt om je nachtkastje mee te vullen. Variatie houdt je liefdesleven spannend, dus probeer eens een keer wat nieuws!

€ 49.99
€ 39.99
€ 39.99
€ 21.99
€ 24.99
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.