donttellmum

donttellmum Waterpokken Soft Brush is bewezen effectief bij de behandeling van waterpokken: het verkoelt, stopt de jeuk & voorkomt littekens.

Waterpokken Soft Brush

  • Met unieke zachte kwast voor een makkelijk en hygiënisch gebruik met één hand
  • Met 100% plantaardige vaseline voor langdurige hydratatie
  • Met colloïdaal havermout voor een beschermende laag
  • Speciale verkoelingstechnologie die de jeuk-krab cyclus stopt
  • Verkoelt en helpt jeuk verlichten
>

Waterpokken behandelen

Ieder kindje krijgt ze wel een keer, de waterpokken. De jeuk die het veroorzaakt leidt tot krabben, krabben tot meer jeuk en er ontstaat een jeuk-krab cyclus met gevaar voor infectie van de huid. Hierdoor wordt de kans op littekens vergroot. donttellmum Waterpokken Soft Brush verlicht jeuk en voorkomt littekens. De speciale verkoelingstechnologie stopt de jeuk-krab cyclus. De behandeling is hygiënisch en effectief dankzij de unieke soft brush die aanbrengen met één hand mogelijk maakt, waarbij het aanraken en beschadigen van de blaasjes met (vieze) handen wordt voorkomen en je de andere hand vrijhoudt om je kindje te troosten. De bewezen formulering bevat 100% plantaardige vaseline (skin en planet friendly) en colloïdaal havermout. donttellmum Waterpokken Soft Brush, de effectieve en kindvriendelijke behandeling die jeuk verlicht en littekens voorkomt.

donttellmum® is het Nederlandse zelfzorgmerk ‘that goes the extra mile’, voor kids en ouders. Ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van een moeder en ontwikkeld in nauwe samenwerking met medisch professionals, klinisch getest en bewezen. Echt unieke oplossingen die de klus klaren en snel verlichting bieden. Klik hier voor meer informatie.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.