Dr. Van der Hoog oogcrèmes

Dr. Van der Hoog Oogcrèmes

Last van donkere kringen, een vermoeide blik of rimpeltjes? Uit onderzoek van Dr. Van der Hoog blijkt dat dat voor veel vrouwen geldt. Dr. Van der Hoog heeft daarom twee effectieve oogcrèmes ontwikkeld. Een verfrissende, verhelderende oogcrème die ook als primer gebruikt kan worden en een anti-aging oogcrème voor alle leeftijden.

Shop

Sinds 1912 worden bij Dr. Van der Hoog al producten ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en plantaardige extracten. Dit doen ze altijd in nauwe samenwerking met de gebruiker want ze vinden het belangrijk om te luisteren naar de behoeftes van jouw huid. Uit onderzoek onder het testpanel kwam naar voren dat veel vrouwen op zoek zijn naar een effectieve oogcrème. Omdat niet elke huid dezelfde behoeftes heeft, heeft Dr. Van der Hoog twee oogcrèmes ontwikkeld.

Anti-aging oogcrème

De anti-aging oogcrème is bedoeld voor de huid die fijne lijntjes, rimpeltjes en droogtelijntjes vertoont en kan zowel ’s morgens als ’s avonds gebruikt worden. De crème werkt voedend en hydraterend. De rijke plantaardige avocado- en jojobaolie werken verzachtend en de mix van soja- en rijsteiwitten vermindert donkere kringen en stimuleert de doorbloeding zodat vocht sneller wordt afgevoerd.

Verhelderende oogcrème

De verhelderende oogcrème is verrijkt met cafeïne en limoen waardoor donkere kringen verminderen. Bij dagelijks gebruik zorgt hyaluronzuur ervoor dat droogtelijntjes vervagen en je er elke dag uitgeslapen uitziet. De oogcrème kun je daarnaast gebruiken als primer onder je make-up. Zo blijft make-up de hele dag goed zitten.

Beide oogcrèmes zijn geschikt voor alle leeftijden, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt! De oogcrèmes zijn geformuleerd met effectieve natuurlijke ingrediënten, zijn proefdiervrij en vegan.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.