Alternative text missing

24h Hydra

Voor de vochtarme huid

De 24h Hydra-producten van Etos bevatten ingrediënten die de huid intensief en langdurig hydrateren, verfrissen en verzachten, en heerlijk zacht laten aanvoelen.

Ga naar de collectie

Artikel opslaan

Hyaluronzuur helpt zorgen voor een intensief en langdurig gehydrateerde huid.

  • met thermaal water en hyaluronzuur
  • helpt vocht vast te houden
  • 100% vegan

Moisturizing is essential to keep your skin healthy and radiant. Be your gorgeous self!

 

 

Hyaluronzuur: voor een droge huid

 

 

De gehele 24H Hydra lijn bevat het actieve ingrediënt hyaluronzuur, dat helpt om het vocht in de huid vast te houden. Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in de huid en die bekend staat om het vermogen om tot duizend keer zijn gewicht aan vocht aan te trekken én vast te houden. Het werkt voortdurend heel hard om de huid een gezonde en soepele look & feel te geven.

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dat is de naam voor een vitale, natuurlijke stof die onderdeel is van wat de huid ondersteunt om er jong uit te blijven zien. Als belangrijkste glycosaminoglycaan in de huid zorgt hyaluronzuur ervoor dat de huid in balans blijft, beschermd wordt en zich steeds vernieuwt. Daarnaast is hyaluronzuur ook vochtinbrengend. Het is een hygroscopisch ingrediënt, wat betekent dat het vocht onttrekt aan de omgeving. Dat is belangrijk voor alle huidtypen, maar vooral voor een droge, vochtarme huid.

Dit maakt gezichtsverzorging met hyaluronzuur essentieel voor de hydratatie van je droge huid.

Cleansing

Fresh Skin

Voor de onzuivere huid

De Fresh Skin-producten van Etos bevatten ingrediënten die de huid matteren, onzuiverheden verminderen en de huid verzachten.

Naar de collectie
Fresh skin

Truly Natural

Voor de normale huid

De Truly Natural producten van Etos zijn 99% natuurlijk en 100% vegan. Verzorgt de huid op zachte wijze.

Naar de collectie
Truly Natural

Lees meer

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.