Fluinatural

FLUINATURAL® ALLE HOEST

Na een jarenlange ervaring met FLUIMUCIL® als expert bij vastzittende hoest, lanceert Zambon nu ook FLUINATURAL® ALLE HOEST, een hoestsiroop met Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en andere verzachtende plantenextracten. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Shop

FLUINATURAL® ALLE HOEST verzacht DROGE en VASTZITTENDE hoest en helpt de luchtwegen te beschermen door een laagje op het slijmvlies te vormen.

De polysachariden in Lariks arabinogalactaan, IJslands mos en in de andere plantenextracten vormen een beschermende laag op de slijmvliezen, en een barrière die het contact met irriterende en andere stoffen van buitenaf beperkt. Doordat polysachariden water aantrekken, bevorderen polysachariden de bevochtiging van de slijmvliezen en het verdunnen van slijm. Daarnaast, door de verzachtende extracten, wordt de droge en vastzittende hoest verminderd.

FLUINATURAL® ALLE HOEST is geschikt vanaf 3 jaar*, is makkelijk in te nemen met het doseercupje en bevat honing, waardoor het een aangename smaak heeft.

*Voor kinderen jonger dan 12 jaar wordt aanbevolen om voor gebruik een arts om advies te vragen.

De belangrijkste ingrediënten

KOAG/KAG-nr. 3053-0221-6320

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.