Fytostar

Fytostar is al jaren de expert in de ontwikkeling van hoogwaardige complexen van planten met vitaminen en mineralen in de vorm van voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Fytostar brengt wetenschap en natuur samen in de hoogst kwalitatieve formules.

Fytostar

  • Al meer dan 20 jaar dé expert in voedingssupplementen
  • Wetenschappelijke formules met natuurlijke ingrediënten
  • Sterke kwaliteitscontroles
  • De natuur is de beste raadgever

Artikel opslaan

Fytostar, natuurlijk en effectief

Het Fytostar assortiment bestaat uit natuurlijke gestandaardiseerde plantenextracten, zuivere vitaminen en mineralen, antioxidanten en vele andere streng geselecteerde actieve bestanddelen. Fytostar brengt enkel bestudeerde wetenschappelijke formules op de markt waarvan de ingrediënten in synergie onze gezondheid ondersteunen. Het verschil is m(w)erkzaam, onze plus is de streng gecontroleerde kwaliteit en zuiverheid. Vertrouw op de natuur als je beste raadgever voor de hele familie!

Toe aan extra weerstand?

Ontdek Fytostar Acerola C-500 Vitamine C en Fytostar Acerola C-1000 Vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en helpt de vermoeidheid te verminderen. De bron voor de vitamine C in het vitamine C- en immuunsysteem supplement is onder andere acerola (West-Indische kers) en maïs. Blijf vermoeidheid de baas!

Droom je van een goede nachtrust?

Fytostar SleepFit® is een natuurlijk voedingssupplement, bestaande uit capsules, om lekker te slapen op basis van melatonine, valeriaan, hop, slaapmutsje en melisse. Valeriaan en melisse in SleepFit helpen bij het inslapen. Slaapmutsje en melisse bevorderen een goede en gezonde nachtrust. Het extract van slaapmutsje en hop helpen bovendien de slaapkwaliteit te bevorderen. Vitamine B12 activeert bovendien de natuurlijke energie in je lichaam. Slaap zacht, nacht na nacht!


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.