Leverancier | Garnier Bio

Nieuw: Garnier Bio

Maak kennis met de effectieve en biologische huidverzorgingsproducten uit de Garnier Bio lijn. Deze organisch gecertificeerde en vegan lijn laat je zien hoe effectief biologische huidverzorging kan zijn. Producten gemaakt op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en innovatieve formules die je huid verzorgen op een natuurlijke wijze. De Garnier Bio lijn haalt voor het verzorgen van elke huidtype kracht uit planten. Voor elke huidtype een andere, en gebruikt deze krachten efficient voor het verzorgen en reiningen van de huid. Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal en zijn deze ook weer volledig recyclebaar. Respect voor jouw huid en respect voor de natuur.

Konjac Sponge

De Konjac plant groeit in de hooglanden van Azië en werkt als een extra zacht exfoliërende reinigingsspons. Voeg de Garnier Bio Konjac Sponge toe aan je dagelijkse reinigingsritueel om dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen en je huid weer te laten stralen. Combineer de Konjac Sponge met de Garnier Bio Citroengras Detox Reinigingsgel.
Huidtype: Alle huidtypes
 

Citroengras Detox Reinigingsgel

De Garnier Bio Citroengras Detox Reinigingsgel reinigt en verfrist. Gebruik de reinigingsgel tweemaal daags met water om het gezicht te reinigen. Hydrateer de huid na het reinigen met de Garnier Bio Citroengras Stabiliserende Dagcrème.
Huidtype: Normale tot gemengde huid.
 

Citroengras Stabiliserende dagcrème

De verfrissende dagcrème is verrijkt met biologische Aloë Vera en botanische Glycerine die de huid gedurende de hele dag hydrateren, verfrissen en vette zones balanceren. Breng de Garnier Bio Citroengras Stabiliserende Dagcrème aan in ronddraaiende bewegingen aan op een gereinigde huid.
Huidtype: Gecombineerde tot vette huid.
 

Argan Voedende Mist

De Voedende Mist stelt de rijke eigenschappen van Argan centraal. Verstuif de Garnier Bio Argan Voedende Mist over het gezicht voor een extra stap hydratatie, vóór het aanbrengen van de Garnier Bio Argan Voedende Dagcrème.
Huidtype: Droge, gevoelige huid.
 

Argan Voedende Dagcrème

De Garnier Bio Argan Voedende Dagcrème is verrijkt met biologische Aloë Vera en hyaluronzuur, die de huid hydrateren, voeden en verzachten. Breng de crème ’s ochtends en ’s avonds in ronddraaiende beweging aan op een gereinigde huid.
Huidtype: Droge, gevoelige huid.
 

Argan Gezicht, Lichaam, Handen

De Garnier Bio Argan Gezicht, Lichaam, Handen Balsem is verrijkt met biologische Karitéboter en vitamine E, voor een verzachte, gevoede en comfortabel aanvoelende huid. Breng de balsem aan op plekken die wat extra aandacht nodig hebben, zoals droge wangen, ruwe handen, ellebogen of knieën. Niet aanbrengen op verwondingen.
Huidtype: Ruwe, droge huid.
 

Tijm Perfectionerende Toner

De Garnier Bio Tijm Perfectionerende Toner reinigt de huid en maakt je poriën minder zichtbaar. Daarnaast kun je de perfectionerende toner na de Detox Reinigingsgel met Citroengras als tweede stap van jouw reiningsritueel gebruiken voor een extra intense reiniging en een mattere T-zone. Vermijd de oogcontouren.
Huidtype: Gecombineerde tot vette huid.
 

Lavendel Anti Age Dagcrème

De Garnier Bio Lavendel Anti Age Dagcrème is verrijkt met biologische Arganolie en Vitamine E, die de huid hydrateren en deze zachter en steviger laat aanvoelen. Breng de crème in ronddraaiende bewegingen aan op een gereinigde huid.
Huidtype: Alle huidtypes
 

Lavendel Anti Age Gezichtsolie

De Garnier Bio Lavendel Anti Age Gezichtsolie is verrijkt met biologische Arganolie en Vitamine E, om de huid zacht te doen aanvoelen en je gezicht een natuurlijke glans te geven. Gebruik de olie ’s ochtends of ’s avonds door een aantal druppels van de olie in ronddraaiende beweging op gezicht, nek en decolleté aan te brengen. Je kunt de olie ook gebruiken voor een subtielere glans door 1 of 2 druppels te mixen met de Garnier Bio Lavendel Anti Age Dagcrème.
Huidtype: Alle huidtypes

 

Deze producten zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert* (COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. *beschikbaar op http://COSMOS.ecocert.com), dit product is vegan en bevat geen dierlijke ingrediënten of bijproducten, de ingrediënten zijn afkomstig van hernieuwbare bron, die ieder jaar herontwikkeld kan worden, de ingrediënten worden duurzaam verbouwd en fairtrade verhandeld en de verpakking is recyclebaar.

Nieuw! Welk product is jouw favoriet?

Shop nu alle Garnier Bio producten!

€ 8.25
pomp
€ 15.45
creme
€ 17.49
olie
€ 12.35
creme
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.