oudere vrouw

Louis Widmer Anti-Ageing

Geef je huid een boost met de Intensieve Anti-Ageing Verzorgingen van Louis Widmer. De ultrakrachtige aanpak tegen rimpels, huidverslapping, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken. Een compact assortiment met rijke producten die het huidverouderingsproces vertragen en rimpels langdurig verzachten. De huid behoudt haar elasticiteit, blijft langer veerkrachtig en rimpels verzachten.

Intensief Anti-Ageing Verzorging

De Intensieve Anti-Ageing lijn van Louis Widmer is dé productlijn om ouderdomsverschijnselen doeltreffend tegen te gaan. Het huidverouderingsproces begint op vijfentwintigjarige leeftijd. Naarmate het ouder worden neemt de natuurlijke celvernieuwing af. De huid verliest beetje bij beetje het vermogen om vocht vast te houden en droogt zo sneller uit. De huid verliest elasticiteit en stevigheid. De Intensieve Anti-Ageing Verzorgingsproducten van Louis Widmer spelen daar perfect op in.

Deze Intensieve Anti-Ageing producten zijn speciaal hooggedoseerd en vormen een ultrakrachtige aanpak tegen de tekenen van huidveroudering. De lijn bestaat uit een serum, oogomtrekcrème, dag- en een nachtcrème, anti-ageing complex en een crème tegen pigmentvlekken. Een compacte, maar doeltreffende serie met rijke producten die de ouder wordende huid optimaal verzorgen. De huid behoudt haar elasticiteit, blijft langer veerkrachtig en rimpels verzachten.

De Intensieve Anti-Ageing lijn van Louis Widmer is dé productlijn om ouderdomsverschijnselen doeltreffend tegen te gaan. Het huidverouderingsproces begint op vijfentwintigjarige leeftijd. Naarmate het ouder worden neemt de natuurlijke celvernieuwing af. De huid verliest beetje bij beetje het vermogen om vocht vast te houden en droogt zo sneller uit. De huid verliest elasticiteit en stevigheid. De Intensieve Anti-Ageing Verzorgingsproducten van Louis Widmer spelen daar perfect op in. Na de succesvolle lancering van de Rijke Nachtcrème is de Intensieve Anti-ageing lijn van Louis Widmer uitgebreid met een Rijke Dagcrème UV 30. Deze verstevigt en hydrateert de huid intensief, verzacht rimpels én beschermt de huid overdag tegen o.a. UV-stralen met een SPF 30. De Rijke Dagcrème UV 30 en Rijke Nachtcrème is hét perfecte duo in de strijd tegen rimpels, dehydratatie en huidverslapping.

Anti-Ageing Verzorging

Shop hier de complete Intensieve Anti-Ageing Verzorgingslijn van Louis Widmer.

€ 35.49
50 ml, creme
€ 30.50
50 ml,
€ 39.90
gel
€ 28.49
creme
€ 28.49
creme
€ 35.49
creme
€ 33.89
creme
€ 39.90
gel
€ 35.49
creme
bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.