Louis Widmer Anti-Ageing

Intensieve anti-ageing verzorgingen. Doeltreffend en mild voor de huid dankzij het unieke biostimulatorencomplex.

De Anti-Ageing lijn

  • Hoge concentraties van actieve bestanddelen met een uniek biostimulatorencomplex voor een ultrakrachtige aanpak
  • Werkt zelfs tot in de diepste huidlagen
  • Verzacht lijntjes en rimpels
  • Remt het verouderingsproces af
  • Geeft je huid een zichtbare boost

Artikel opslaan

Huidveroudering verminderen

De intensief anti-ageing verzorgingen van Louis Widmer bieden dé oplossing om de tekenen van huidveroudering te verminderen! Een rijpe huid verliest steeds meer zijn kracht om vocht vast te houden. Dit huidverouderingsproces begint al vanaf 20 jaar. Vanaf die leeftijd heeft je huid elk jaar meer tijd nodig om fijne rimpeltjes en lijntjes te herstellen. Je huid verliest aan elasticiteit en veerkracht. De intensief anti-ageing verzorgingsproducten van Louis Widmer hebben aangetoond dat ze rimpels verzachten en je huid een zichtbare boost geven. Hooggedoseerde ingrediënten zoals het unieke biostimulatorencomplex, hyaluronzuren en Matrixyl® 3000 peptide bewijzen het.

Waar bestaat de lijn uit?

De lijn bestaat uit een serum, oogomtrekcrème, dag- en een nachtcrème, anti-ageing complex en een crème tegen pigmentvlekken. Een compacte, maar doeltreffende serie met rijke producten die de huid optimaal verzorgen. De huid behoudt haar elasticiteit, blijft langer veerkrachtig en rimpels verzachten.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.