Louis Widmer Anti-Ageing

Wie wil er bij het ouder worden nu niet zijn egale, jeugdige uitstraling behouden? De louis Widmer Anti-Ageing lijn zorgt voor een huid die jong aanvoelt, is positief werkend voor anti-ageing en is mild en doeltreffend dankzij het unieke biostimulatorencomplex.

Louis Widmer Anti Ageing

  • Hooggedoseerde actieve bestanddelen doen maximaal hun werk in combinatie met het unieke biostimulatorencomplex
  • Stimuleert de collageensynthese zodat specifieke actieve bestanddelen in elk product nog beter in de huid kunnen dringen
  • Remt het verouderingsproces af
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Optimale doeltreffendheid en huidtolerantie

Stop de tijd & huidveroudering

Wie wil niet graag af en toe de tijd stilzetten? Met de uiterst doeltreffende verzorgingsproducten van de intensieve anti-ageinglijn van Louis Widmer, waarvan bewezen is dat ze vroegtijdige huidveroudering voorkomen, kan de tijd inderdaad worden stilgezet – of op zijn minst worden vertraagd. Deze verzorgingsproducten zijn ideaal voor de rijpere huid.

Zoals alle verzorgingsproducten van Louis Widmer wordt de intensieve anti-ageinglijn gekenmerkt door zijn hooggedoseerde actieve bestanddelen. Het unieke biostimulatorencomplex, ontwikkeld door Louis Widmer, de hyaluronzuren, het groene thee-extract OM24, het antirimpelbestanddeel Matrixyl® 3000 en verschillende vitamines werken doeltreffend tegen de interne en externe factoren van huidveroudering. Het resultaat? Minder rimpels en een mooiere, gerevitaliseerde uitstraling.

Om aan de hoge verwachtingen van de klanten te voldoen, werkt Louis Widmer volgens een hoge kwaliteitseis: de intensieve anti-ageing verzorgingsproducten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd – made in Switzerland. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen en dermatologische testprocedures garandeert een optimale doeltreffendheid en huidtolerantie.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.