Minetan

Minetan

Zelfbruining begint met jou. Minetan vindt dat je bruining net zo uniek moet zijn als jij. Bruinen is zoveel meer dan licht, medium en donker. Zij bieden zelfbruinende Huidverzorging die echte verzorgende voordelen biedt.

shop nu

Waar cosmetica en huidverzorging samenkomen met bruining

Zelfbruining begint met jou. Minetan vindt dat je bruining net zo uniek moet zijn als jij. Bruinen is zoveel meer dan licht, medium en donker. Met MineTan kun je je bronzen gloed aanpassen op basis van je huidtype, teint en gewenste finish. Van een gouden zonovergoten gloed tot een diepe, rijke warme donkerbruine kleur tot de diepste en donkerste van alle ultradonkere tinten, jij hebt het zelf in de hand. Nu kun je een bruine kleur krijgen die helemaal “mine" is.

Bruiningscosmetica waarmee je een kleur kunt kiezen die uniek is voor jou. Zelfbruinende Huidverzorging die echte verzorgende voordelen biedt, zodat je een bruine kleur kunt krijgen terwijl je weet dat je huid goed verzorgd wordt.

Artikel opslaan

Ontdek het Minetan assortiment

Bruiningscosmetica

De ene kleur is de andere niet. Als je voor een foundation winkelt, kun je ook niet alleen kiezen uit licht, medium en donker. Waarom zou je zelfbruiner anders zijn? Elk product is voorzien van onze technologie voor een natuurlijke kleur met een unieke set bronzers en bruiningsactieve stoffen die zich aanpassen aan jouw unieke huidskleur om een natuurlijk ogende bruine kleur te geven die uniek is voor jou.

Bruinende huidverzorging

Voeg een extra beetje glans toe aan je huid met de bijkomende voordelen van een bruine kleur. Producten voor het perfectioneren van de teint die speciaal voor het gezicht zijn ontworpen om de huidskleur te egaliseren, te hydrateren, te verfrissen en te verbeteren.

Zuivere schoonheid

MineTan besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de ingrediënten van haar producten. Onze producten zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook diervriendelijk Geformuleerd met een zuiver mengsel van antioxidantrijke plantaardige stoffen, hydraterende natuurlijke oliën, 100% natuurlijke bruiningsactieve stoffen en andere huidvriendelijke ingrediënten. Al onze producten zijn vrij van parabenen, veganistisch, en bevatten 100% natuurlijk DHA.

Ontdek Minetan

Een donkerbruine afwerking met koele, diepe tinten.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.