baby met naty luier

Naty

Milieuvriendelijke baby producten die niet alleen goed zijn voor het milieu maar ook voor de gevoelige huid van je baby. Alle Naty producten zijn onafhankelijk gecertificeerd door diverse milieuorganisaties. Ontdek het verhaal achter Naty en hun milieuvriendelijk baby producten!

Shop

Het verhaal achter Naty

Achter Naty stond altijd iets eenvoudigs: de behoefte van een moeder om haar baby en de planeet te beschermen. Zo is oprichtster Marlene Sandberg gestart met het merk Naty. Vandaag de dag zijn de kinderen van Marlene allemaal volwassen maar de behoeften van Naty blijven hetzelfde - een goede luier die duurzaam is voor het milieu en je baby niet schaadt. Daarnaast kan het zeker geen kwaad dat ze er ook nog eens stijlvol uitzien!

Eco by Naty luiers

Verklein de kans op vervelende reacties en luieruitslag op de babyhuid met Eco by Naty luiers. Deze luiers bevatten géén vervelende chemicaliën en zijn voornamelijk gemaakt van plantaardige materialen. Er zit in deze luiers dus geen plastic welke de huid van je baby kunnen irriteren. Naty is de eerste en enige luier die het "OK biobased"-certificaat van TÜV Austria heeft gekregen en is daarnaast goedgekeurd door OEKA-TEX. De Eco by Naty luiers zorgen ervoor dat je baby de hele nacht droog blijft (en hopelijk slaapt), zodat ook vermoeide ouders kunnen uitrusten.

De missie van Naty

Naty is zeker tevreden met hun ecologische luiers, maar ze zijn nog niet klaar met hun missie! Zo proberen ze zichzelf altijd te verbeteren en werken zij er hard aan om ervoor te zorgen dat Naty de meest ecologisch duurzame luier op de markt blijft. Ze zijn niet bang voor grote milieuorganisaties - ze zoeken deze zelfs actief op om ook goedkeuring te krijgen van grote onafhankelijke instituten. Zo doorstaan naty producten de strengste tests om de juiste certificeringen te krijgen om zo aan te tonen dat ze echt zo ecologisch duurzaam zijn als ze claimen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.