stoppen met roken nicotinell

Nicotinell

Stoppen met roken is moeilijk. Nicotinell* kan helpen op weg naar het stoppen! Zij combineren een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen met ondersteuning op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar gedragsprincipes. Nicotinell begrijpt wat er voor nodig is om te stoppen met roken. Laten we het samen doen!

Wil je stoppen met roken? Nicotinell kan je helpen!

Stoppen met roken is moeilijk. Nicotinell kan helpen op weg naar het stoppen. Een pleister vermindert 24 uur lang de trek in een sigaret. Wordt het op een gegeven moment toch nog moeilijk dan kan een kauwgom of zuigtablet de trek snel verminderen. Het gebruik van deze combinatie verhoogt de slagingskans!

Nicotinell pleisters

Dag en nacht je behoefte aan een sigaret verminderen? Nicotinell pleister geeft gelijkmatig nicotine af en helpt je gedurende 24 uur je behoefte aan roken te bedwingen. Dit is de doeltreffendste manier om 's ochtends de sterke behoefte aan een sigaret weg te nemen en je te helpen stoppen met roken. Nicotinell pleisters zijn verkrijgbaar in drie sterktes. De dosis waar je mee begint, hangt af van hoeveel je per dag rookt.

Shop nu

Nicotinell zuigtabletten

De snelle, altijd beschikbare hulp om je behoefte aan roken discreet te verminderen. Nicotinell zuigtabletten lossen op in de mond en geven zo een dosis nicotine af die je helpt je behoefte om te roken weg te nemen. Ze zijn handig en discreet, dus je kunt ze in bijna elke situatie gebruiken, waar je ook bent. Nicotinell zuigtabletten zijn verkrijgbaar in 2 sterktes met een frisse mintsmaak om je te helpen stoppen met roken.

Shop nu

Stoppen met roken?

Stoppen met roken is moeilijk. Nicotinell kan helpen op weg naar het stoppen.

*Nicotinell (nicotine) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken als u niet-roker bent. Handelsmerken zijn eigendom of in licentie gegeven aan de GSK groep. ©2019 de GSK groep of de licentiegever.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.