NIVEA Routine weken

Hoe stel je in een paar simpele stappen een goede gezichtsverzorgingsroutine samen? NIVEA kan je daarbij helpen! Stel je gezichtsverzorgingsroutine samen in 4 stappen voor een optimaal resultaat.

Een NIVEA routine

  • Gezichtsverzorgingsroutine in een paar simpele stappen
  • Nr. 1* in gezichtsverzorging
  • Etos x NIVEA Routine Weken

Gezichtsverzorgingsroutine

Een huidverzorgingsroutine bevat producten die met elkaar samenwerken en zo het beste resultaat opleveren. Een basis routine bevat een reiniger, een serum en een dag- en nachtcrème. Je kunt je routine verder uitbreiden door producten toe te voegen die passen bij de specifieke behoeften van jouw huid.

Een goede gezichtsverzorgingsroutine is belangrijk omdat je huid constant is blootgesteld aan externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan stof, vuil, zweet en uv-stralen die effect hebben op de conditie van je huid. Door producten in de juiste volgorde aan te brengen verzeker je jezelf ervan dat alle producten goed hun werk kunnen doen en je huid alle voordelen ervaart, met een stralende huid als resultaat.


STAP 1: Reinigen

Begin met het reinigen van je gezicht. Gebruik hiervoor een mild reinigingsproduct om make-up, zweet, talg en vuil te verwijderen.


STAP 2: Voeden

De tweede stap van de routine is het voeden van de huid. Hiervoor gebruik je een oogcontourcrème en een serum. De oogcontourcrème verzorgt de dunne kwetsbare huid rondom de ogen en kan bijvoorbeeld rimpels voorkomen of tegengaan. Daarnaast is het belangrijk om een serum te gebruiken voordat je een dag- of nachtcrème aanbrengt. Serums bevatten hoge concentraties aan actieve ingrediënten om je huid extra te voeden.


STAP 3: Verzorgen

Als laatste stap gebruik je een dag- of nachtcrème die je huid de hele dag of nacht door verzorgt. In de ochtend gebruik je een dagcrème met een SPF om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Zonnestralen beschadigen je huid en kunnen zorgen voor problemen als vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekjes. Ga voor een crème die past bij de behoeften van jouw huid, zoals een crème voor de gevoelige huid of een anti-rimpelcrème als je rimpels te lijf wilt gaan. In de avond breng je als laatste stap in je routine een nachtcrème aan. Een nachtcrème ondersteunt het herstellende vermogen van de huid gedurende de nacht en hydrateert.

Stel nu je eigen routine samen aan de hand van de drie stappen. Je kunt je routine verder uitbreiden door het toevoegen van bijvoorbeeld een exfoliant of een toner. Het is handig om op de volgorde van de textuur te letten bij het aanbrengen. Begin met het meest vloeibare product en bouw op naar de dikste textuur.


NIVEA is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging. Bij de ontwikkeling van hun producten staan de wensen en behoeften van hun klanten altijd voorop – vandaar dat zij zo veel vertrouwen in NIVEA hebben.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.