Kindje met emmer

Hoera, 1 jaar!

Wat vliegt de tijd voorbij, van een paar dagen oud gaat je kleine nu al naar de magische leeftijd van 1 jaar! De 1e verjaardag is een prachtig moment om ook nooit te vergeten. Iets om trots op te zijn. Zeker als je kijkt naar de enorme ontwikkeling die je kindje de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. Daar wil je je kindje natuurlijk een handje bij helpen. Op naar de volgende mijlpalen!

De hersenen van je kindje ontwikkelen zich tijdens de dreumes- en peutertijd in een verbazingwekkend tempo. Gezonde en gevarieerde voeding is hierbij belangrijk. Zo ondersteunt ijzer de ontwikkeling van de cognitieve functies van je kindje.

IJzer ondersteunt ook de aanmaak van rode bloedlichaampjes en het immuunsysteem. Belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je dreumes voldoende ijzer binnenkrijgt. IJzer haalt je kindje vooral uit vlees, vis en kip, maar ook uit brood, pasta en groente.

De groei en ontwikkeling van je dreumes

In de eerste 1000 dagen groeit je kindje fysiek en cognitief sneller dan ooit.

Belangrijke voedingsstoffen voor de groei en ontwikkeling van je peuter

Voor al die reuzensprongen heeft je kleine ontdekker veel voedingsstoffen nodig. Met voldoende voedingsstoffen kan je kindje elke dag werken aan het opbouwen van zijn immuunsysteem en zichzelf verder ontwikkelen. Bij Nutricia doen ze al meer dan 120 jaar onderzoek naar de voedingsbehoeften van kindjes, en weten ze precies welke invloed voeding heeft op hun groei.

Met 2 bekertjes Nutrilon dreumes- of peutermelk van 150ml per dag, als onderdeel van een gezonde, gevarieerde voeding, krijgt je avonturier de nodige extra voedingsstoffen binnen.

2 lekkere recepten met Nutrilon dreumes- en peutermelk


1. Babyccino


Zonder cafeïne, maar wel met voedingstoffen die je dreumes nodig heeft in deze actieve levensfase (o.a. ijzer, vitamine C en D). Perfect voor een gezellig momentje samen!


2. Fruitshake


Wil jij je peuter op dit lekkere tussendoortje trakteren? Deze fruitshake is snel en supermakkelijk om te maken. Shake it baby!

Nutrilon dreumes- en peutermelk

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.