Nutrilon 6-12 maanden

Nutrilon Opvolgmelk

De meest gekozen opvolgmelk in Nederland*. Al 120 jaar doet Nutricia onderzoek naar babyvoeding, jullie vertrouwen hierin maakt hen trots.

* Ipsos Brand Health Tracker 2019, moeders van kindjes in de leeftijd van 6-12 maanden. Borstvoeding is de beste voeding.

Shop

Speciaal ontwikkeld voor de overgang van borstvoeding naar opvolgmelk

Moedermelk is één van de mooiste wonderen van de natuur. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft om te groeien en zich gezond te ontwikkelen. Borstvoeding is dan ook de beste voeding voor je baby. Indien je na overleg met je consultatiebureau of arts besluit over te stappen, is Nutrilon Prefea Opvolgmelk een goede keuze. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor de overgang van borst- naar flesvoeding en de combinatie met borstvoeding.

Nutrilon Prefea Opvolgmelk

Een geavanceerde formule met melkvet, speciaal ontwikkeld voor de overgang van borst- naar flesvoeding en in combinatie met borstvoeding. Wil je Nutrilon Prefea gebruiken? Overleg dan met je consultatiebureau of arts.Flesvoeding op maat

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Als er een moment komt om over te stappen op opvolgmelk, of een combinatie van borst- en flesvoeding, heeft Nutrilon voor elk kindje vanaf 6 maanden een passende voeding. Vraag je je af welke voeding voor jouw kindje geschikt is? Overleg dan met je consultatiebureau of arts.

Geef je kindje de tijd om te wennen

Als je in overleg met je arts of consultatiebureau overstapt op een andere voeding, moet je kindje eerst even wennen. Zijn darmpjes moeten zich opnieuw instellen. Probeer daarom de andere voeding altijd minimaal twee weken en wissel liever niet voor die tijd. Dat kan veel onnodige onrust met zich meebrengen. Stap ook nooit op eigen initiatief over op een andere voeding.

Soorten Nutrilon flesvoeding

Nutrilon Pepti

Nutrilon Pepti is een dieetvoeding bij koemelkallergie.

Lees meer
null
Vanaf 6 maanden, poeder

Nutrilon Forte

Nutrilon Forte is opvolgmelk met rijstebloem.

Lees meer
Bijna uitverkocht
€ 18.79
Vanaf 6 maanden, poeder
Spaar 7 Air Miles

Nutrilon AR

Nutrilon AR is een dieetvoeding voor medisch gebruik bij spugen.

Lees meer
€ 21.99
Vanaf 6 maanden, poeder
Spaar 8 Air Miles

Opvolgmelk: Zo maak je een flesje voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Na 6 maanden kan er een moment komen dat je over wil stappen op flesvoeding, of een combinatie van borstvoeding en flesvoeding. Wil je Nutrilon gebruiken? Overleg dan met je consultatiebureau of arts. Een flesje klaarmaken is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je het stap voor stap doet en hygiënisch werkt. Bekijk hieronder de video of dit handige stappenplan!

Voedingsschema voor je baby vanaf 6 maanden

Van 4 keer melkvoeding en een paar hapjes per dag, ga je naar een dagmenu met 3 hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en warme maaltijd) en 3 tussendoortjes. Zie hieronder een voorbeelddagmenu voor kindjes vanaf 6 maanden

Vragen over de voeding van je kindje?

Neem dan contact op met de voedingskundigen van Nutricia. Dat kan telefonisch, per mail, via chat of WhatsApp. Hoe laat het ook is, telefonisch staan ze 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar. Bel gratis: 0800 022 26 26 of stuur een bericht via WhatsApp: +31 6 83 65 11 33.

KOAG/KAG-nr. 379-1120-4597
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.