NYX

NYX Professional Makeup

Nieuw: NYX Professional Makeup speelt in op opkomende beauty-trends met als missie: “Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs”. Met makeup in elke kleur en finish zijn de producten van NYX Professional Makeup een must-have voor iedereen! With Love From LA.

Ontdek hier in welke winkels NYX Professional Makeup verkrijgbaar is of shop gelijk online!

Shop


Over NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup is in 1999 opgericht in Los Angeles door de jonge ondernemer Toni Ko. Haar missie was om goede, kwalitatieve makeup aan te bieden tegen een betaalbare prijs. NYX Professional Makeup heeft een groot, gevarieerd assortiment dat producten bevat in elke kleur, shade en finish waardoor deze producten voor iedereen toegankelijk zijn. Een merk voor zowel de normale makeup gebruiker, als de ultieme makeup junkie en daarmee een must-have voor iedereen!

Cruelty Free
NYX Professional Makeup is een PETA-gecertificeerd merk. Alle producten zijn altijd 100% cruelty free en zullen dat ook altijd blijven.

Vegan Formulas
Binnen het assortiment biedt NYX Professional Makeup ruime keuze aan vegan producten. Deze producten zijn geformuleerd zonder dierlijke ingrediënten of bijproducten, en bieden nog steeds rijke pigmenten en hoogwaardige kwaliteit. Als onderdeel van hun belofte om samen met jou meer gewetensvolle keuzes te maken, groeit het NYX Professional Makeup assortiment van vegan producten voortdurend.

Voor jou
NYX Professional Makeup is voor iedereen toegankelijk. Geen van hun merk- of campagnebeelden worden geretoucheerd. Ook steunt NYX Professional Makeup als Allies in makeup de LGBTQ+ community in hun strijd voor gelijkheid in de liefde. Proud artistry for all!

NYX Professional Makeup

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.