Oral-B Densiteit Remineralisatie

Bescherm jezelf tegen tandbederf met de nieuwe Oral-B Densiteit Remineralisatie tandpasta, die calciumverlies actief terugdraait om beginnende gaatjes te bestrijden.

Oral-B Densiteit Remineralisatie

  • Remineralisatie door calciumverlies actief terug te draaien
  • Klinisch bewezen ingrediënt tegen tandplak en tandbederf, tinfluoride, dat helpt om gaatjes te voorkomen en tandplak te verminderen
  • Tandpasta met tinfluoride
  • Helpt gaatjes te voorkomen en tandplak te verminderen
  • Recyclebare verpakking en tube

Tandbederf tegengaan

Wist je dat 9 op de 10 Europeanen te maken kunnen krijgen met tandbederf? Daarom lanceert Oral-B, het #1 meest gebruikte tandpastamerk door mondzorgprofessionals in Nederland*, de nieuwe Oral-B Densiteit Remineralisatie tandpasta, die calciumverlies actief terugdraait om te beschermen tegen de schadelijke effecten van tandbederf.

Hoe werkt het?

Calciumverlies in de tanden draagt bij aan het ontstaan van tandbederf. De verbeterde formule, met zijn unieke Tinfluoride-technologie, draait dit calciumverlies terug om tandbederf te voorkomen en beginnende gaatjes te bestrijden.

*gebaseerd op een Radiusonderzoek onder 200 mondzorgprofessionals in Nederland tussen oktober '21 en december '21

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.