Parodontax

Nieuw: Parodontax Complete Protection

Voor gezond tandvlees en sterke tanden. Ontdek de speciaal ontwikkelde voordelen van Parodontax Complete Protection tandpasta en help je tandvlees en tanden gezond te houden!

Tandvleesproblemen

Parodontax is speciaal ontwikkeld voor mensen met aanleg voor tandvleesproblemen. Bij dagelijks gebruik kunnen de producten van Parodontax helpen om tanden sterk en tandvlees gezond te houden.

Tips om ermee om te gaan

Van een gesprek met je tandarts tot verbetering van je dagelijkse mondverzorging, er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat tandvleesproblemen je niet in de weg zitten. Tandvleesproblemen kunnen erg onprettig en oncomfortabel zijn. De fysieke gevolgen van tandvleesproblemen worden erger naarmate ze langer genegeerd worden. Lees meer over de eerste tekenen van tandvleesproblemen, inclusief advies over wat je eraan kunt doen. Heb je last van een van de genoemde symptomen? Maak dan een afspraak met je tandarts.

De onzichtbare gevolgen van tandvleesproblemen

Wereldwijd heeft ongeveer 50% van de volwassenen last van tandvleesproblemen. Veel mensen die hiermee kampen, hebben niet alleen fysieke, maar ook emotionele en sociale klachten. Mensen die last hebben van halitose (een slechte adem), wat kan wijzen op tandvleesproblemen, kunnen zich extreem ongemakkelijk voelen in sociale situaties of wanneer ze dicht bij iemand willen zijn. Tandvleesproblemen kunnen daarnaast ook van invloed zijn op hoe je mond er uitziet en aanvoelt. Dat kan heel ingrijpend zijn en je zelfvertrouwen aantasten.

Behandeling van tandvleesproblemen

Gelukkig zijn er allerlei manieren om tandvleesproblemen in de kiem te smoren. Tussen de controles door kun je zelf eenvoudige maatregelen nemen om je tandvlees gezond, je tanden sterk en je adem fris te houden, en om je gebit tegen tandvleesproblemen te beschermen.

  • Poets je tanden twee keer per dag ten minste twee minuten lang met een fluoridetandpasta.
  • Gebruik een gewone of elektrische tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte borstelharen en let vooral op de rand van het tandvlees (het gebied waar het tandvlees de tanden raakt). De parodontax® Tandenborstel is speciaal ontwikkeld ter bescherming tegen tandvleesproblemen. Als je er twee keer per dag mee poetst, kun je je gebit eenvoudig schoonhouden.
  • Gebruik flosdraad of tandenstokers om tandplak te verwijderen van plekken waar je lastig bij kunt, zoals tussen de tanden.
  • Gebruik een mondspoeling, zoals parodontax® Mondwater, dat je tandvlees beschermt, elke dag weer.
  • Vraag eventueel je tandarts hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen tandvleesproblemen.

Last van tandvleesproblemen?

Parodontax is speciaal ontwikkeld voor mensen met aanleg voor tandvleesproblemen. Bij dagelijks gebruik kan Parodontax helpen om tanden sterk en tandvlees gezond te houden.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.