Promensil Menopauze

Promensil Menopauze

Heb jij last van opvliegers, nachtelijk transpireren of stemmingswisselingen? Promensil helpt! Promensil bevat een gepatenteerde formule verrijkt met rode klaver extract. Deze ondersteunt je overdag en ‘s nachts bij overgangsverschijnselen*.

Wat is Promensil?

Promensil is een voedingssupplement voor vrouwen in de overgang. Het is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het bevat een gepatenteerde en gestandaardiseerde rode klaver formule die vrouwen ondersteunt in specifieke stadia van de overgang. Promensil is verkrijgbaar in tabletvorm.

Wat doet rode klaver?

Rode klaver kan je op natuurlijke wijze helpen bij overgangsverschijnselen. De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht en het bevat een gepatenteerde en gestandaardiseerde formule.

In de overgang

De overgang is een natuurlijk proces waar elke vrouw op een zeker moment mee te maken krijgt. Op dit moment zijn ongeveer 1,8 miljoen vrouwen in de overgang. Dit gaat vaak gepaard met overgangsverschijnselen. Er wordt geschat dat 8 van de 10 vrouwen last hebben van algemene overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen of vaginale droogheid. Dit kan van invloed zijn op je levensstijl en relaties. Promensil met rode klaver kan helpen bij het handhaven van een comfortabele menopauze.

Wetenschappelijk onderzoek

De kwaliteit van Promensil Menopauze is wetenschappelijk onderzocht. De formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd, dit betekent dat elke tablet dezelfde hoge kwaliteit van de belangrijke inhoudsstoffen bevat.

Welke Promensil variant past bij mij?

De tabletten zijn beschikbaar in de original of sterke variant. Afhankelijk van de ernst van je verschijnselen kan je ervoor kiezen welke variant je neemt. Begin je net de overgangsverschijnselen te merken, zoals opvliegers en stemmingswisselingen? Dan kan Promensil Sterk met rode klaver je ondersteunen. Promensil Sterk bevat een dubbele hoeveelheid rode klaver extract ten opzichte van de Original. Deze kan je extra ondersteunen bij overgangsverschijnselen.

Hoe gebruik ik Promensil?

Om de verschijnselen overdag te verlichten, neem je Promensil in tijdens het ontbijt. Wanneer de verschijnselen ‘s nachts het hevigst zijn, neem je Promensil in tijdens de avondmaaltijd. Promensil Original is geschikt om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te nemen, Promensil Sterk gebruik je 1x per dag. Gebruik Promensil dagelijks voor zo lang als het nodig is om een comfortabel gevoel te houden tijdens de overgang. Na drie tot acht weken ervaar je de natuurlijke hulp van rode klaver.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

€ 24.85
tablet
€ 35.49
tablet

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.