Veet Minima

Veet Minima

De Veet Minima producten bevatten tot 50%* minder chemische ingrediënten maar bieden wel hetzelfde gladde resultaat zoals je gewend bent van Veet.

Shop

Of je nu een droge, gevoelige of normale huid hebt, de producten van Veet zijn speciaal ontwikkeld om jou een zachte, gladde huid te geven. Veet helpt je graag bij het vinden van de ontharingsmethode die het beste bij je past en waarmee jij het beste resultaat bereikt.

Veet Minima is de nieuwste productlijn van Veet en bevat alleen de noodzakelijke ingredienten voor het optimale resultaat. Zo zit er 35%* minder chemische ingrediënten in de ontharingscrème's van Veet. De Veet Minima Ontharingsstrips bevatten zelfs 50% minder chemische ingrediënten en zijn daarnaast Hypo-Allergeen.

Veet Minima cream

Ontdek de Minima™ ontharingscrème van Veet: een formule met 35% minder chemische ingrediënten* voor een zijdezachte huid met een frisse parfum. De huid wordt daarmee zijdezacht en gevoed en blijft tot wel een week lang glad. Haartjes groeien bovendien zachter terug vergeleken met andere ontharingsmanieren zoals scheren. Ook geschikt voor zeer korte haartjes.

 • met 35% minder chemische ingrediënten*
 • geschikt voor de benen, armen, oksels en de bikinilijn
 • Dermatologisch getest
 • Werkt dicht bij de wortel, zelfs op korte haartjes in slechts 3 minuten
 • Langdurige zachtheid
Gebruiksaanwijzing
 1. Breng de crème direct met de spatel in regelmatige laagjes aan, om de haartjes te bedekken.
 2. Laat de crème gedurende 5 minuten inwerken en houd de tijd daarbij goed in de gaten.
 3. Verwijder de crème daarna voorzichtig met de spatel door eerst een kleine zone te testen. Als de haartjes makkelijk loslaten, kun je de rest van de crème verwijderen.
 4. Afhankelijk van het soort beharing kan het nodig zijn de crème iets langer in te laten werken. Belangrijk is dat je de crème nooit langer dan 10 minuten laat zitten.
 5. Spoel je huid na gebruik goed af met water en droog af.

Veet Minima Cold Wax Strips

Deze ontharingsstrips zijn speciaal geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren. Ze bevatten 50% minder chemische ingredienten** in vergelijking met de Veet Easy-gel en geven je een zachte en gladde huid tot wel 28 dagen lang.

 • Hypoallergene wax
 • Sensitive Skin waxstrips
 • Dermatologisch getest
Gebruiksaanwijzing
 1. Trek de strips voorzichtig van elkaar met behulp van de ronde lipjes.
 2. Breng één strip aan op je huid in de groeirichting van de haartjes.Wrijf een paar keer in de groeirichting van de haartjes om te zorgen dat de wax goed blijft plakken.
 3. Houd je huid goed strak. Pak het lipje vast en trek de strip zo snel je kunt weg, tegen de haargroeirichting in. Trek de strip in één snelle beweging weg, parallel aan de huid, dus niet van de huid weg.
 4. Verwijder na het ontharen dewax restjes van je huid met eennabehandelingsdoekje.

Veet Minima Jar met Argan Oil

De Oriëntaalse Was van Veet zocht zijn inspiratie in voorouderlijke oriëntaalse wasrecepten. Hij garandeert een onberispelijk resultaat dankzij een werkzame formule op basis van suiker. De Oriëntaalse Was van Veet ademt een delicaat parfum van Jasmijngeur uit en maakt je huid zacht en glad, tot vier weken lang.

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Suiker wax, zonder toegevoegde geurstoffen
 • Effectief op haartjes vanaf 5 mm
 • Met Arganolie, bekend om de kalmerende werking
Gebruiksaanwijzing

Als je voor het eerst ontharingswax gebruikt, is het advies om met je benen te beginnen. Wax gevoelige delen van de bikinilijn, oksels en de bovenlip enkel als je gewend bent aan het waxen.

 1. Warm de was slechts 40 seconden op in de magnetron (dit kan varieren in functie van het vermogen en het model van je magnetron) of 10 minuten in een badje water dat vooraf aan de kook is gebracht.
 2. Breng de wax aan in een dunne laag in de richting van de haargroei met behulp van het juiste deel van de spatel (zoals aangegeven op de buitenkant van de doos). De waxlaag moet iets smaller zijn dan de strip.
 3. Leg onmiddellijk een strip op de wax. Zorg dat er aan het einde minstens 1 cm van de strip vrij blijft.
 4. Wrijf de strip aan in de richting van de haargroei. Houd de huid strak. Pak het uiteinde van de strip en trek hem heel snel tegen de richting van de haargroei. Zorg dat je de strip daarbij goed parallel aan je huid houdt.
 5. Om je huid te kalmeren druk je een hand stevig op de plaats die je net hebt onthaard.
 6. Eventuele wasresten zijn makkelijk te verwijderen met water.

*Veet Minima Creams bevatten tot 35% minder chemische ingredienten vergeleken de vorige formule.
**Veet Minima Cold Wax strips bevatten tot 50% minder chemische ingredienten en is hypo-allergeen.

Veet Minima

Ontdek jouw ideale ontharingsproduct met een minimum aan ingrediënten.

Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 9.35
creme
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 9.35
creme
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 18.55
wax
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 7.49
wax
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 10.29
wax
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 9.99
Promotie: Promotie voorwaarden: Veet alle varianten, combineren mogelijk.
€ 8.25
creme
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.