Braun Oorthermometers

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Oorthermometers
   Braun

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Braun
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   Gratis bezorgd
   € 69.99
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 27 Air Miles
   Gratis bezorgd
   € 40.39
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 16 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Braun oorthermometer kopen

   Voel je je niet lekker en wil je weten of je koorts hebt? Of vind je het een prettig idee om altijd een thermometer in huis te hebben voor het opmeten van de temperatuur van je kinderen? Kies dan voor een betrouwbare oorthermometer van Braun. Meten met een oorthermometer gaat een stuk sneller dan met een gewone staafthermometer en geeft een nauwkeurig resultaat. Is het opmeten van de lichaamstemperatuur van je (kleine) kinderen normaal gesproken een echte strijd? Ook dan is de oorthermometer van Braun ook slimme keuze. Deze is namelijk gemakkelijk in gebruik en bespaart je een hoop tijd en gedoe. Met een Braun oorthermometer zit je dus altijd goed. Neem ook eens een kijkje in het gehele assortiment aan Braun thermometers. Naast Braun verkopen we ook thermometers van andere merken, zoals Etos Eigen Merk en Inventum.

   Let op: de oorthermometer van Braun is niet geschikt voor kinderen jonger dan drie maanden. De gehoorgang van kinderen jonger dan drie maanden is namelijk nog te nauw, waardoor het meetresultaat niet betrouwbaar is. Wil je weten of je kind van jonger dan drie maanden koorts heeft? Gebruik dan een gewone thermometer en meet rectaal.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Braun Thermoscan oorthermometer kopen

   Meet jij je temperatuur het liefst via je oor? Ga dan voor de Braun Thermoscan oorthermometer. De Braun Thermoscan is compact, zacht en gebruiksvriendelijk. Bovendien geeft de Braun Thermometer razendsnel uitslag: binnen één seconde weet jij of je koorts hebt of niet. Ook handig: de thermometer geeft door middel van piepjes aan of je lichaamstemperatuur normaal (één piepje), verhoogd (twee piepjes) of erg verhoogd is (vier piepjes). De Braun Thermoscan oorthermometer is te gebruiken voor het hele gezin!

   Braun oorthermometer aanbieding

   Op zoek naar een oorthermometer van Braun voor een goede prijs? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten. Op die manier bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste Braun oorthermometer aanbiedingen.

    

    

    

    

    

    

    

    

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.