ga terug naar Gezondheid

Wasbare mondkapjes

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   41 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 3.99
   € 7.99
   € 4.99
   € 3.99
   € 3.99
   € 1.49
   € 4.99
   € 4.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 4.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 2.75
   € 7.99
   € 7.99
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   Wasbare mondkapjes kopen  

   Bij Etos vind je wasbare mondkapjes die je meerdere keren kunt gebruiken door ze op een volledig wasprogramma mee te laten draaien, op minimaal 60 graden en maximaal 90 graden. Je kunt het wasbare mondkapje na een wasbeurt strijken en hij is weer ready voor gebruik! Een wasbaar mondkapje is gemaakt van katoen en is hierdoor niet medisch, wat betekent dat het niet in de zorg wordt gebruikt. Een wasbaar mondkapje is daarentegen wel geschikt voor in bijvoorbeeld het OV. Deze mondkapjes zijn gemaakt van 100% katoen, herbruikbaar en hiermee heel voordelig! En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in de leukste kleurtjes en prints waarmee je jouw outfit helemaal compleet maakt.

   Hoe gebruik ik een wasbaar mondkapje?  

   Een groot voordeel van een wasbaar mondkapje is dat je het mondkapje kunt hergebruiken. Een wasbaar mondkapje kun je in de wasmachine doen en de volgende dag kom je weer fris voor de dag! En dat is niet alleen super goed voor het milieu, ook voor jouw portemonnee. En laten er nou veel mooie soorten wasbare mondkapjes te verkrijgen zijn, in diverse soorten, maten en kleuren. Dat wordt lastig met kiezen!  

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.  

   Meer weten over deze mondkapjesplicht of het nemen van de juiste maatregelen? Voor de meest recente en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.