ga terug naar Verzorging

Slapen & ontspannen

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  7 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines, combineer en profiteer! M.u.v. premium quality, collageen en prijstoppers. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
  € 4.10
  druppels
  Spaar 4 punten
  € 17.99
  pleister
  Spaar 17 punten
  Bijna uitverkocht
  € 19.99
  medisch hulpmiddel, spray
  Spaar 19 punten
  € 27.95
  Spaar 27 punten
  Promotie: Promotie voorwaarden: Bodyverzorging, combineer en profiteer! M.u.v. Etos, Jacob Hooy, hand- en babyverzorging, Louis Widmer, grootformaten en mini’s. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
  € 10.45
  olie
  Spaar 10 punten
  € 27.95
  Spaar 27 punten
  € 2.99
  Spaar 2 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

  Slapen

  We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is. Des te vervelender als slapen niet vanzelf gaat en je ‘s ochtends niet uitgerust wakker wordt. Gelukkig hebben we bij Etos een ruim assortiment aan producten die jouw kunnen helpen bij het verbeteren van je nachtrust. Zo vind je hier onder andere slaapsupplementen van verschillende merken.

  Maak je liever geen gebruik van supplementen? Dan vind je bij Etos ook genoeg slaaphulpmiddelen die bijdragen aan een goede nachtrust. Ontspan voor het slapen gaan en geniet van een warm bad met ontspannende badolie en een lekkere geurkaars. Sluit je tijdens het slapen volledig af van je omgeving met een slaapmaskers en oordopjes. Slapen tijdens het reizen? Zorg dat je een goed nekkussen meeneemt, zodat je overal wat uurtjes slaap kunt pakken.

  Lees ook onze artikelen over slaap en vind hier tips en tricks voor een goede nachtrust!

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.