11 Resultaten

Filters

Filter - Kussens
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

60x70,
€ 23,95
€ 4,99
€ 13,99
€ 8,99
€ 14,99
€ 4,99
€ 1,99
60x70,
€ 23,95
€ 8,49
60x70,
€ 23,95
spray
€ 8,49

Kussen kopen

Lekker slapen, wie wilt dat nou niet? Etos begrijpt dat goede kussens bijdragen aan een goede nachtrust. Creëer dagelijks een hotelgevoel door je kussens te voorzien van heerlijke satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. Heb je moeite met ontspannen wanneer je in bed ligt? De geurende kussentjes van Treets bevatten een kruidenmix die een kalmerende werking hebben. Zo helpen ze bij het ontspannen van je lichaam en geest.

Ben je vaak voor een langere periode onderweg? Kom uitgerust aan met de nekkussens van Sundaze. Door de ondersteuning die ze bieden aan je hoofd, kun jij lekker ontspannen en je ogen even dichtdoen. Maak gebruik van oordopjes en een oogmasker om je volledig van de omgeving af te sluiten.

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel

Kussen aanbieding

Je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw kussen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste kussen aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.