Somnox Slaaprobot

Voel jij je vaak gestrest en onrustig, waardoor jij in de avonduren niet in slaap kan vallen? Ontmoet de Somnox Slaaprobot; een technologisch hulpmiddel dat jou in slaap helpt vallen door de menselijke ademhaling te stimuleren, jouw gedachtes te focussen, rustgevende geluiden af te spelen en het gevoel van affectie te geven. Resultaat? Een uitgerust gevoel in de ochtend zonder zorgen.

Naar dromenland met een slaaprobot!

Slapeloze nachten en knorrende ochtenden zijn verleden tijd. De Somnox Slaaprobot is jouw ultieme slaappartner om met behulp van technologische intelligentie sneller in slaap te komen, langer en dieper te slapen en frisser wakker te worden. De Somnox Slaaprobot draagt bij aan een goede nachtrust door middel van intelligente algoritmes en effectieve en bewezen ontspanningstechnieken. De effectieve en bewezen functies zoals ademhalingsregulering, rustgevende muziek en genegenheid zorgen dat je snel wegdroomt en uitgerust wakker wordt.

Stimuleren ademhaling

Studies hebben aangetoond dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De Somnox Slaaprobot speelt hierop in door de ademhaling te simuleren met dalende en stijgende bewegingen. Zo zal de eigen ademhaling zich onbewust aanpassen en dat genereert een kalmerend effect.

 

Weg met die slapeloze nachten!

Wie onspannen is, slaapt beter. Deze slimme robot vermindert stress en maakt gebruik van een aantal bewezen ontspanningstechnieken om het lichaam op innovatieve wijze naar een ontspannen slaaptoestand te brengen.

Award-winning
De Somnox Slaaprobot heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design award en iF Design award.

Geluiden
De Somnox Slaaprobot is uitgerust met rustgevende geluiden zoals een hartslag, slaapliedjes en ontspannende meditatie maar heeft ook de mogelijkheid om eigen muziek te uploaden. Deze worden automatisch aangepast in volume om het in slaap vallen te vergemakkelijken.

Genegenheid
Door het gebruik van zachte materialen en de ergonomische vorm, geeft de Somnox Slaaprobot een comfortabel en veilig gevoel aan de gebruiker, wanneer deze tegen het lichaam wordt gehouden.

Mobiele applicatie
Via de Somnox Slaaprobot app kunnen gedurende de dag persoonlijke voorkeuren worden ingesteld.

Wasbare hoes
De slaaprobot komt standaard met een wasbare sloop welke op 60ºC gewassen kan worden voor optimale frisheid.