Kindervitamines

Een kind is volop in ontwikkeling. Gelukkig heeft Etos een ruim assortiment aan kindervitamines, zodat je kind niets tekort komt!

28 Resultaten
25 ML druppels
2 . 83
60 EA
15 . 12
25 ML druppels
7 . 15
120 EA smelttablet
18 . 46
60 EA smelttablet
12 . 33
60 EA smelttablet
10 . 27

Kindervitamines kopen?

Een kind is volop in ontwikkeling. Voldoende vitamines en mineralen zijn daarom heel belangrijk. Gelukkig heeft Etos een ruim assortiment aan kindervitamines, zodat je kind niets tekort komt. Sommige vitamines in het assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s. Vitamine K is bijvoorbeeld belangrijk voor baby’s voor de ontwikkeling van sterke botten en een goede bloedstolling. Andere supplementen zijn speciaal voor de nachtrust ontwikkeld of geven alles wat nodig is in één complete multivitamine. Bij Etos vind je al deze kindervitamines van verschillende merken, zoals Davitamon, Optimax en Dagravit. Kom gerust naar de dichtstbijzijnde Etos winkel als je advies nodig hebt over welke vitamines passen bij de behoeftes van jouw kind.

Kindervitamines aanbieding

Wil je kindervitamines kopen voor de beste prijs? Dat kan bij Etos! We houden je online en in de Etos folder op de hoogte van de laatste kindervitamines aanbiedingen. Zo krijgt jouw kindje zo voordelig mogelijk alle belangrijke vitamines binnen.

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten