Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  2 Resultaten
  Huggies
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 2.99
  Spaar 2 punten
  Bijna uitverkocht
  € 8.59
  Spaar 8 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Huggies billendoekjes kopen

  Ben je op zoek naar Huggies billendoekjes? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Huggies billendoekjes. De Huggies billendoekjes helpen je om de billen van je kind weer brandschoon te maken. Het tere huidje van je kind wordt hier niet bij aangetast omdat de billendoekjes van Huggies gemaakt zijn van natuurlijke vezels die mild zijn voor de babyhuid. Nu die billen lekker schoon zijn, kun je een geschikte luier bij je kind aantrekken. Bij Etos hebben we een ruim assortiment aan luiers van merken, zoals Pampers, Huggies en Etos Eigen Merk. Is je kind wat beweeglijker? Bekijk dan ons assortiment aan luierbroekjes. Ben je benieuwd naar alle benodigde informatie over luiers? Lees dan ons artikel over luiers. Heb je vragen over flesvoeding? Lees dan ons artikel over flesvoeding. Wil je luieruitslag voorkomen? Zorg er dan voor dat je de luier regelmatig verschoont, gebruik alcoholvrije billendoekjes en verzorg de billen met zinkzalf.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Huggies billendoekjes aanbieding

  Huggies billendoekjes kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.