2 Resultaten

Filters

Filter - Scrub handschoen
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

scrub
€ 1,49
scrub
€ 1,49

Scrub handschoen kopen

Gebruik je graag bodyscrub, voetscrub of face scrub om je huid mee te reinigen? Ga dan voor een scrub handschoen, bijvoorbeeld van Etos Eigen Merk. Hiermee stimuleer je de bloedsomloop en verwijder je tegelijkertijd de dode huidcellen op je lichaam. Zo vang je twee vliegen in een klap, met als resultaat een stralende, gezonde en zijdezachte huid. Ben je niet op zoek naar een scrub handschoen, maar naar andere bad- doucheproducten? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment aan douchegel, douchecrème, badschuim, badolie en doucheschuim

Meer weten over het gebruik van scrub? Lees dan eens ons artikel over scrubben. Wil je liever persoonlijk advies? Breng dan een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Etos winkel, waar onze medewerkers je graag te woord staan. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Scrub handschoen aanbieding

Een scrub handschoen kopen voor een voordelige prijs? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.