Sorteren

Sorteer
7 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

Promotie:
promotie badge
€ 3.29
Spaar 3 punten
Bijna uitverkocht
€ 7.19
Spaar 7 punten
€ 4.89
Spaar 4 punten
Promotie:
promotie badge
€ 3.15
scrub
Spaar 3 punten
€ 21.69
Spaar 21 punten
€ 39.99
Spaar 39 punten
Promotie:
promotie badge
€ 2.59
Spaar 2 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

Voetscrub kopen

Verlang jij naar zijdezachte voeten? Koop dan een voetscrub bij Etos! Verzorg je voeten regelmatig met een scrub: ideaal voor het verwijderen van oude en dode huidcellen. Zo blijft er niets anders over dan een verfriste en zachte huid! Bij Etos vind je diverse soorten scrubs van merken zoals Scholl, Purederm, en Etos Eigen Merk. Wil jij je voeten extra verwennen? Koop dan een voetscrub met verzorgende ingrediënten zoals lavendelolie en Vitamine E. Ben je benieuwd welke voetverzorgingsproducten jij het beste kunt gebruiken? Kom dan langs in de Etos winkel bij jou in de buurt voor persoonlijk advies!

Voetscrub aanbieding

Koop jij jouw voetscrub het liefst met korting? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale voetscrub aanbiedingen. Zo kun jij jouw voeten verwennen voor de beste prijs!

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.