Zakdoekjes

Heb je last van een loopneus? Koop bij Etos ideale zakdoekjes om jouw verkoudheid door te komen zonder een rode en schrale neus.

10 Resultaten

Filters

Filter - Zakdoekjes

Laat alle 10 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie:
€ 2,19
€ 0,89
Promotie: Promotie voorwaarden: Zwitsal en Neutral baby. Alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Zwitsal lotiondoekjes 10 pak, Woezel&Pip box en mini's.
€ 2,19
€ 2,09
€ 0,90
Promotie:
€ 1,69
€ 2,09
Promotie:
€ 1,95

Zakdoekjes kopen

Ben je verkouden? Kies dan voor zakdoekjes uit het assortiment van Etos. Ga voor Kleenex ultrasoft zakdoekjes als je een gevoelige huid hebt. Deze zakdoekjes zijn extra zacht zodat ze je huid niet verder irriteren. Kies voor Etos Eigen Merk met menthol om jezelf te verwennen met een frisse geur. Menthol brengt verlichting bij verkoudheid en voelt daardoor prettig aan voor je neus. Bekijk het hele assortiment om erachter te komen welke zakdoekjes het meest geschikt zijn voor jou. Kom je liever langs in een Etos winkel bij jou in de buurt? Loop dan gerust binnen en koop je zakdoekjes direct in de winkel.

Zakdoekjes aanbieding

Wil je zakdoekjes kopen tegen een goede prijs? We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van de beste zakdoekjes aanbieding. Zo kom jij net wat gemakkelijker en goedkoper die verkoudheid door zonder een rode en schrale neus!