3 Resultaten

Filters

Filter - Foliumzuur
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Davitamon en Bional alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Bional Granufink en geneesmiddelen.
tablet
€ 10,49
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamines alle varianten, combineren mogelijk.
tablet
€ 2,59

Foliumzuur kopen

Ben je zwanger of probeer je zwanger te worden? In dat geval kun je er voor kiezen om foliumzuur tabletten te slikken. Foliumzuursupplementen zijn bedoeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Foliumzuursupplementen verhogen de folaatstatus van jou als moeder. Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje, wanneer je ongeboren kindje zich nog aan het ontwikkelen is. Neem dagelijks één maand voor en maximaal drie maanden na de bevruchting, 0,4 mg foliumzuursupplementen om het gunstige effect van foliumzuursupplementen te behalen. Wil je graag foliumzuursupplementen kopen? Bij Etos hebben we foliumzuur tabletten van merken zoals Davitamon, Orthica en Etos Eigen Merk.

Benieuwd welke supplementen het beste aansluiten bij jouw behoeften? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel

Foliumzuur aanbieding

Nooit meer een aanbieding voor foliumzuur missen? Dan zit je goed bij Etos! Wij houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen op foliumzuur supplementen. Zorg goed voor je lichaam en dat van je toekomstige kindje. Koop de beste foliumzuur tabletten voor de voordeligste prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.