34 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

druppels
€ 3,29
olie
€ 8,39
druppels
€ 9,99
tablet
€ 11,65
tablet
€ 4,39
tablet
€ 4,39
Promotie: Promotie voorwaarden: Davitamon en Bional alle varianten, combineren mogelijk en een gratis Massage tool bij aankoop van 2 producten. M.u.v. geneesmiddelen en Bional Granufink. OP=OP!
olie
€ 7,99
tablet
€ 7,19
druppels
€ 14,35
druppels
€ 7,99
druppels
€ 16,09
druppels
€ 7,99
tablet
€ 10,95
druppels
€ 5,99
smelttablet
€ 18,46
tablet
€ 17,70
tablet
€ 11,49
druppels
€ 6,99

Kindervitamines kopen

Als je je kind gezonde en gevarieerde voeding voorschotelt, dan krijgt hij of zij de voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen die hij of zij nodig heeft. Soms is het nodig om het voedingspatroon van je kind aan te vullen met bepaalde vitamines. Zo hebben pasgeboren baby's extra vitamine K nodig en voor kinderen tot vier jaar geldt dat zij extra vitamine D nodig hebben. Bekijk hier ons assortiment aan vitamines voor baby's en multivitaminen voor kinderen. Bekijk ook ons assortiment aan vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine Efoliumzuur en multivitaminen voor volwassenen. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Kindervitamines aanbieding

Wil je kindervitamines kopen voor een voordelige prijs? Houd dan de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.