Hoofdluis

Wil je af van luizen of neten op je hoofd? Daar helpen wij je bij! Hier vind je producten zoals anti-luizenshampoos, luizenkammen en speciale lotions.

12 Resultaten
100 ML lotion
16 . 85
Medisch hulpmiddel 1 EA
29 . 90
200 ML spray
17 . 05
1 EA
14 . 95
Geneesmiddel 100 ML lotion
13 . 46
Medisch hulpmiddel 150 ML lotion
13 . 81
250 ML lotion
22 . 75
100 ML lotion
15 . 31
100 ML gel
24 . 99

Hoofdluisproducten kopen

Hoofdluis: als je er alleen al aan dénkt gaat het kriebelen. Wanneer je last hebt van luizen of neten op je hoofd, wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Daar helpen wij je bij! Bij Etos kun je veel producten kopen die hoofdluis bestrijden van diverse merken zoals Prioderm, XT Luis en Dr. Swaab. Denk hierbij aan anti-luizenshampoos en luizenkammen, maar ook aan speciale lotions en anti-luizenmousse. Zorg dat je luizen en neten minimaal twee weken lang, iedere dag behandelt. Kam je haar dagelijks goed, was het met anti-luizenshampoo en gebruik een speciale lotion of gel om zeker te zijn dat de beestjes niet terugkomen. Wil je meer weten over het bestrijden van hoofdluis of ben je benieuwd welke producten jij het beste kunt kopen? In de dichtstbijzijnde Etos winkel adviseren we je hier graag over.

Etos hoofdluis producten

Wil jij jouw anti-hoofdluisproducten het liefst met korting kopen? Dan zit je goed bij Etos! Houd deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale hoofdluisproduct aanbiedingen. Zo ben je snel van hoofdluis af, voor een voordelige prijs!

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten