Luizenshampoo

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   € 18.49
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 7 Air Miles
   Gratis bezorgd
   € 32.65
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 13 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Luizenshampoo kopen

   Hebben jullie thuis last van luizen? Met een goede luizenshampoo bestrijd je ze op een effectieve manier. Bij Etos vind je anti-luizen shampoo van bekende merken als Licener online. Hiermee kom je al na 1 behandeling van slechts 10 minuten van de luizen en neten op je hoofd af. Luizenshampoo werkt snel en eenvoudig, zelfs zonder kam! Het kan zo zijn dat er dode restanten in het haar achterblijven nadat je de luizenshampoo hebt gebruikt. We raden dan aan om een luizenkam te gebruiken zodat je deze op een hygiënische manier verwijdert.

   Meer weten over luizen? Of twijfel je of je last hebt van roos of luizen? Lees verder op onze pagina’s over luizen en roos.

   Luizenshampoo met 100% natuurlijk Neem-extract

   De luizenshampoo van Licener is geurloos en klinisch bewezen effectief in het doden van de luizen en neten op je hoofdhuid. Het werkt op basis van het 100% natuurlijke Neem-extract. De shampoo is mild, geurloos, veilig in gebruik en niet brandbaar. Geen zorgen, er blijven geen vette restanten achter in je haar nadat je het product gebruikt. Deze anti-luizen shampoo is namelijk op waterbasis.

   Check altijd het etiket om te zien vanaf welke leeftijd de anti-luizen shampoo te gebruiken is. Heeft de hele familie last van luizen? Koop dan een handig family pack luizenshampoo. Dan zijn jullie zo van deze vervelende beestjes af! Bekijk ook eens de rest van onze producten tegen hoofdluis.

   Luizenshampoo in de aanbieding

   Koop je jouw luizenshampoo en andere haarverzorging graag in de aanbieding? Houd de Etos-folder en onze online acties goed in de gaten en haal jouw anti-luizen shampoo voor een fijn prijsje in huis.  Heb je nog vragen? Of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.      

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.